Pinpirikanne Kızlar kan hapi gunde bir mi iki kere mi alinmali bastan farkli doktora gdiodum gunde iki kez kullandriodu smdiki gunde bir yazıyor yetersz olmasnda siz nasıl yapiyosnz??ferrum hap adı
kivicik Pinpirikanne günde 1 doz benimde . Kan değerlerim kullanmaya başladığımda 13 civarındaydı ama kan değerlerinize göre dozu ayarlabilir. Beni çok fazla kabız yaptı 😓 o yüzden haftaya ki kontrolüme kadar doktorum kullanmamı söyledi pekmezle takviye yapıyorum şuan.
annesinin_beybisi Pinpirikanne ilacın dozuna göre değişir o yani ilaca göre değişiyor benim kullandigim feramat günde 1 defa kullaniyorum ama daha önce başka bir ilaç kullanıyordum onu günde 2 defa demisti doktor
linamom Pinpirikanne günde 2 kere kullanıyorum ama kanım düşük olduğu için düşük değilken günde 1 kere kullanıyordum
Deletedmom727271 Bende ferrum kullanıyorum 1 tane. ama bu kişiden kişiye değişir tabi doktorunuzun dediği gibi kullanın tabi
dnz_dnz Ben de günde bir tane kullanıyorum ama kan değerlerimde bir sorun yoktu en son. Hamileliğin son zamanlarında veriliyormuş mutlaka. Sizin değerlerini göre vermiştir doktor, merak etmeyin hiç