anne96 -anne-oluyorum- anladım ben de hamılelıgını yenı ogrendıngenel olarak hıc bılmıyorsun kac haftalık oldugunu sandım ☺️
Civcivinannesiii -anne-oluyorum- e tamam elinizde ultrason göruntusu varsa oraya bakın ga degerinin karşısında yazar bugunü hesaplayın🙄oda olmadı son adet tarihinizden hesaplayin
yigitinannesiiiii Arkadaşlar kız bebeği ilerde mi gidiyor geride mi onu merak ettiği için sormuş sanırım son adete göre haftasını elbette biliyordur
Civcivinannesiii yigitinannesiiiii ga degeri yok biz nasıl bilicez yol gösterdik zaten o degere bakın diye 😏😊
-anne-oluyorum- yigitinannesiiiii teşekkür ederim değerlerin yanında 22+2 22+3 falan yazıyor hangisi geçerli diye merak etmiştim sadece 😊
yigitinannesiiiii Civcivinannesiii aynen canım attığı fotoğraftan anlaşılmaz zaten sadece onu demek istediğini söylemek istedim☺️
yigitinannesiiiii -anne-oluyorum- canım uyumlu olduğu hafta sanırım mesela Ac karın çevresi o haftayla uyumlu kafa çevresi felan ama aralarında çok fark yok birbirinden son adetine göre bu haftalar nasıl peki son adete göre kaç haftalıksın
-anne-oluyorum- yigitinannesiiiii adete göre 22 canım bi değerde 21 başka değerde 22 olunca aklım karıştı