Prenseslerinannesi344 Omay0707 hamileymişim haberim yktu sadece ev yemeğinden tiksindim hepve esime turşu aliyo diye kızardım eksi eksi yedim hep strsten gecikti sandim dktr gittim 3 bucuj aylik olmuş😂
Prenseslerinannesi344 Omay0707 göğüslerimde batma vardi bide hafif ade agrisi gbo oldu 3 bbgm bu arada
edibudu Omay0707 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ 7 haftalikken artik test yapiim dedimde ogrendim. Cunku geciktirici kullanmistim ve hormonlarimi bozdum sandim hasta olmayi bekledim ama meger hamileymisim
Morkelebek26 Omay0707 🙋🙋 benn hiç belirtim yoktu ve asla beklemiyordum. Sadce 2 gündür kötüydüm bende tansiyon var ondandır dedm baktım tansiyonum normal sonra bugün bi yumurtlama testi yapayım belki tekrar yumurtluyorum dedim kopkoyu çıktı arkasından gebelik testi yaptım burdayım dedi çok şükür 🤲😊 umudunu asla kaybetme inşAllahhh vardır sende de 🤲🤲
Sibel83 Bende 5 gün geciktikten sonra test yaptm Ve hiç bir belirtim yoktu Sadece göğüs hassasiyeti O da regli belirtisiyle aynı 35 haftalık olduk kızımla🙏🙏
Omay0707 Sibel83 ya maşallah benim regli olmadan 3 4 gün önce gögüslerim agrırırdı şişerdi şuan hiçbişi yok orucumu tutuyorum hiçbir belirti yok🙄olabilrmi diyorum
merveanberoglu Omay0707 şu an bende o durumdayım normalde 10 gün öncesinden başlardı gögüs ağrım 2 gün gecikti hala ne ağrı ne sızı hiçbişe yok. Testte yapmak istemiyorum negatifi görmekle yüzleşemiyorum bikaç gün daha beklicem
Omay0707 merveanberoglu valla bende öyleyim şuan 2 gün önce açmıştım postı şuan hala olmadım 2 gün daha bekleyip test yapacagım inşallah ikimizde pozitif görürüz
Omay0707 Prenseslerinannesi344 hadi ya maşallah 😂😂 benimde gögüs agrısı vs yok bügün bel ve kasık agrım var sadeece ve süreki gaz geggirme🙈🙈
iremdogu220 Bekarken de regl günüm ya 3 gün önce gelirdi yada 3 gün gecikirdi bu sefer de öyle oldu ama belirti fln yoktu hiç bir şekilde test yaptığımda 5 haftalık olmuştuk bile 🥰 şimdi de 33+1 kavuşmayı bekliyoruz🥰
Omay0707 iremdogu220 ya saglıkla kavuşursunuz inşallah 🤗 benimde hep adete 1 hafta kala gögüs agrum olurdu gecikmesine ragmen agrımıyor o umutlandırıyor bi kaç güne test yapacagım inşallah vardır 🤗
Mavistez Omay0707 ben 9 ay önce covid aşısı oldum adet olmam gereken günde. Ama korunuyorduk yani gebelik düşünmüyorduk 5gun gecikti ben adet olacağım sandım meğerse hamileymişim
ToDe Benim hiç belirtim yoktu, 8 gün adet gecikmem vardı ama hep olurdu. Düğüne gideceğimden korse takacaktım, sımsıkı bir korse ne olur ne olmaz diye takmadan önce test yaptım ve korseyi takamadım ☺️🐣