sevval_55 Merhaba güzel anneler ben şu an 19 haftalık gebeyim ve hala D vitaminine başlamadım. Omega3 ve Demir kullanıyorum ancak D vitamini vermedi doktor
Demirssmomm sevval_55 İkili testten sonra başlamıştım doğuma kadar kullancaz demişti dr, ama gerek yoksa tahlillerinizde yazmamış olabilir yada ilerleyen zamanlarda verecektir yada verdiği multivitamin içinde vardır ekstra yazmamıştır 🤷🏼♀️
Novaa sevval_55 D vitamini değerinize baktırıp ona göre kullanmanız daha doğru olur. Çoğunluğun eksik çıkıyor ama ne kadar eksikse ona göre de uygun doz verilmelidir. Benim 42 çıktı mesela 60 üzerine çıkarmak için günde 5000 unite kullanıyorum. Doktorum o şekilde ayarladı.
sevval_55 Civcivinannesiii kan değerlerime en başta bakmıştı ancak sonrasında bakmadı herkes de kullanıyor olunca açıkçası bende şüpheye düştüm
Onikimart 12.haftada sağlık ocağı arayıp ücretsiz olarak verdi D vitamini. Doktorum da doğuma kadar kullanmamı istedi. 20.haftamdayım kullanıyorum
MrvRmzn sevval_55 ben ilk gittiğim de verdi. 7 haftalıkken. 19+2 olduk kullanıyoruz. Hatta hiç ilk verildiğin de kana felan bakılmadı
yigitinannesiiiii sevval_55 11.haftada başladım ama değerim baya düşüktü benim senin değerlerde sıkıntı yok ise belki o yüzden vermemiş olabilir doktorun yinede bi sor istersen