18dgm18 İstanbul’da Anadolu yakasında perinatoloji Bölümü olan özel hastane var mı biliyor musunuz? Riskli gebeliğim var ve perinatoloji takip etmesi gerekiyor.
Topinyas 18dgm18 Fetus prenetal tanı (Doc dr Zeki Şahinoğlu’nu) tek geçerim.daha dun gıttım ultrasona ve 2 gebelıgımdede onu tercih ettim .bu konuda çok çok iyi.
Hkrcy 18dgm18 gebeliğimin başından beri Prof. Dr. Başak Baksu’da takipliyim. Kendisi hem kadın doğum uzmanı, hem perinatolog ve çok tecrübeli. Kozyatağı Acıbadem’de görev yapıyor. Hastaneden güncel ücret bilgisi alabilirsiniz dilerseniz.
Pembekurdele 18dgm18 Çamlica Medipol Doç. Dr. Emine Aydın. Ben ikili tarama testini ve detayli ultrasonu onda yaptirmistim normalde muayenesi ne kadar bilmiyorum
18dgm18 Deletedmom7373700 Bende geçen hafta oraya gittim mucize hanım var gerçi doktor çok bakmıyor yanlarında çok fazla asistan var genelde onlar ilgileniyorlar beni 2 3 asistan beraber inceledi mesela ben onun için biraz rahatsız oldum o yüzden özele gitmek istiyorum
Deletedmom7373700 18dgm18 ben gidince nasıl olacak bakalım. Benim doktorumda mucize hanım. Güzel ilgileniyor mu nasıl asistanlar falan ? Bide asistanların hepsi tek tek mi bakıyor ?
18dgm18 Deletedmom7373700 Mucize hanım iyi ama dediğim gibi o çok bakmıyor asistanlar beraber baktılar bana
Yasemin-H Pembekurdele Bende Emine Aydın’ın ismini çevremden çok duydum,gidenlerin çocuğu tavsiye ediyor.
Deletedmom7373700 18dgm18 😬😬 devlet hastaneleri hep aynı sanırım. Çoğunluk asistan ilgileniyor. Cuma randevum var inşallah doktor bakar bakalım şansa ne denk gelecek
Semra37 Okmeydanı dr cemil taşcı hastanesine gittim Dr miraç bey aşırı ilgilinve seni her konuda bilgilrndiriyo tavsiye ederim
Pulika 18dgm18 okan üni (tuzla) hastanesinde prof eray aydın var perinatolog 880 tl ama cok iyi bir dr muş ben ayrıntılı için ona gideceğim 15/20 gün önceden randevu almanız lazım ayrıntılı ultrason fiyatı bu muayene farklıdır tabi sorarsınız hastaneye
Pulika 18dgm18 pendik medical de de cemal aydın var 950 tl o da detaylı ultrason fiyatı bu muayene farklıdır siz bi hastaneyi arayın bence