Cigdemakkaya05 Arkadaşlar bugün 37. Haftamı tamamladım nts de sancım çıktı doktor hemen açılma varmı diye kontrol etti ve açılma yokmuş ama ben sancı felan hisstetmedim hiç 2. Sezeryanım olacağı için zaten 2 hafta öncesine doğum için gün vermişti yani haftaya 38. Hafta tamamlanınca bugün iki tane yarında 2 tane olacak şekilde ciğer geliştirici iğne verdi ben ilk 2 yi bugün yaptırdım ama çocuk çok hareketlendi birden bire hiç durmuyor acaba bir sorun olurmu sizlerde bu iğnelerden yaptırdınız mı
Esratayes Cigdemakkaya05 benim ablam ciğer geliştirici iğne vurduğu günün gecesinde suyu geldi doğuma aldılar hemen doğumu etkilediğini düşünüyoruz hatta. Bu arada 38. Haftasindaydi
Rmeysa Cigdemakkaya05 iyide ciğer geliştirici iğneye gerek yokki 🤷♀️ Ben 34 haftalığım doktor erken gelebilir erken gelirse hiç bi müdahalede bulunmayız bebek tamamen gelişmiş durumda sadcee kilosu düşük olur dedi.
Cigdemakkaya05 Bende anlamadım hiç bilgim yoktu eve gelince araştırdım 34. Haftan sonra pek yapılmıyormuş benim zaten 37 bitti ve doktor bebek şuan 3305 kg dedi artısı olur 200 gr en az dedi sancım varmış ama açılmam yok bebeğinde herşeyi normal gelişimde aslında neden yaptı anlamadım