Nurdan11_ anneyimmm42 merhaba 21. Haftaya giriyoruz ara ara hissediyorum ben özellikle sırt üstü uzandığımda :) senin nasıl gidiyor sende hissediyor musun :)
Umutunannesi92 anneyimmm42 bebişim çok hareketli üstüne hafifçe abanayim hemen tekme atıyor 🤭🤭sırt üstü yatınca dışardan görülecek kadar karnıma tekme atıyor göbeğim havaya inip kalkıyor 🤗🤗 biraz ağırlaştığımı hissediyorum 🤷🏼♀️
merveatilgan123 Sırt üstü uzanmayin diyorlar ama Sırt üstü uzaninca hareket ediyor Bebişlerimiz galiba🤭
elaesrbrk Hissediyorum özellikle ytaga yatınca durmuyor. Çarşamba günü de detaylı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım net şekilde göreceğim için 😍
Canpolat elaesrbrk bizimde perşembe detaylımız var sırt üstü gece uzanınca bakıyorum artık karnım inip kalkıyor bugün eşim de denk geldi o baya baya karnım inip kalktı çok hoş oluyor ya 😀😀😀😀😀
elaesrbrk Canpolat evet bende takip ediyorum bazen öyle oluyor bı yerde okumuştum biz ayakta hareket halinde iken sallantidan uyurmus bebek yatınca hareket olmadığı için uyanirmis ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama
elaesrbrk Canpolat evet bende takip ediyorum bazen öyle oluyor bı yerde okumuştum biz ayakta hareket halinde iken sallantidan uyurmus bebek yatınca hareket olmadığı için uyanirmis ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama
elaesrbrk Kbrkrt ben Ankara’da Sinan tana gideceğim 600 TL 40 dakika resim cd ve rapor şeklinde veriyorlarmış sonuçları. Bazı yerlerde baya pahalıydı en uygun ve memnuniyet yüksek bu doktoru buldum
HeyMomlove anneyimmm42 benim 23 hafta 700 gr canm boyu 42 cm ninjalık yapıyor içeride durmuyor sagolsun çok hareketli nasıl olucak bilmiyorum doğunca 🤦♀️😅🤷♀️🐣
Askiletotomsu HeyMomlove kilosu çok gibi canım Gebelik sekerij mi var acaba Şeker yükleme testine git mutlaka
HeyMomlove Askiletotomsu yok kuzum şekere bakıldı ama hiç bir şey çıkmadı genetik olduğunu söyledi doktor
HeyMomlove anneyimmm42 sırt ağrım değilde sol kalça kemiğim ağrıyor uyandığım yerden kalkamıyorum ya çok zor oluyor geçmiyor da