Aslicinar 20 haftalik hamileyim bebeğim 2 gündür hareket etmiyor bir sıkıntımı var daha önce başıma böyle birşey gelmedi böyle birşey yaşayan varsa cvp yazın acil.
Annesininkuzusu0911 Aslicinar canım daha yeni yeni hareketlenmeye başlamıştır başlarda öyle çok hareket olmuyo ama hareketlerini yine takip et eğer uzun süre devam ederse hemen hastaneye git.
Slcnslcn Aslicinar cnm cikolata ye bide muzik ac uzan dinle bklm. O haftalarda zaten cok hareketli olmuo. Etti blkide farketmedin.
Nlyakts Canim bi doktora gorunmelisin cok endiseleniyosan ama benim o haftalarda etmedigi cok oluyordu zaten 19 da hareket etmeye basladi 25den falan sonra cok hareket etmeye baslamisti
Melhaercan Haraket edipte 2 gündür etmemesi insanın içine şüphe düşürür bence doktora bi git canım ben 2 saat haraket etmesin kafayı yerim
Sesa Yani bencede ben o haftalarda çok hareket ettiğini hatırlamıyorum zoraki hissediyordum inan ki 25 ten sonra artıyor hele de 30 aşinca artık durmuyor ... ama tabiki kontrol edilmesi şart o belirsizlik ile zaman geçmez
Aslicinar Ya normalde dışarıdan bile belli oluyordu elini koyunca fakat 2 gündür yok çikolata yedim müzik dinlettim yok ne bileyim korkuyorum ama duada ediyorum inşallah birşey yoktur.
Aslicinar Kızlar gittim doktora allaha şükür birşey yok bizim yaramaz oyun yapmış galiba uyuyormuş erkek bebekler biraz daha ağır oluyormuş ama kalp atışını gördüm içim rahat etti çok şükür oda iyi bende çok mutlu oldum.hepinize teşekkürler.