Balbocegim3561 Tüp bebek le hamile kaldımmm su an 25 haftalık sayılırız sezeryan dedi doktorumuz. Normal önermiyoruz dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuzzz
sudamlasi Balbocegim3561 tüp bebek değerli gebelik oldugu için normal doğum önerilmiyo sezeryan daha az riskli 38-39 gibi alır bebeğini
Oznr sudamlasi cok sacma her bebek degerli zaten doktorlar sezeryan yaomak icin bahame arıyor. Tup bebegjn diger bebeklerden ve dogumlardan farki yokturr. Sadece olusumu farklidir. Bende bu yuzden doktora tup bebek oldugunu soylemedim
sudamlasi Oznr her bebek tabii ki değerli ama tüp bebek zor elde ediliyo normal yola göre. Doktorlar bu yüzden risk almıyo
Oznr sudamlasi iste benim demek istedigim de o sorunlar normal yolla olan bebeklerde de olabilir ki okur tup bebegin bu sekil de olmasını gerektirecek bi durumu yok. Boyle yapıyorlarsa iyi ki soylememisim doktora
Busraaa0 Tüp bebekler sezaryen ile alınıyo herhangi bir sorun yaşanmasın diye 36 dan sonra bekleniyo diye biliyorum
eminergunn Geçen Bi ebe hemşire geldi müşteri olarak eczaneye ne tavsiye edersin dedim dogum için kolay olsun diye sordum ben o ne dedi sezeryan ol AA neden dedim bak dedi tüp bebek ise kıymetli bebek hemen sezeryan belli bir yaşta ise anne hemen kıymetli bebek sezeryan işte daha önce bir kaç kayıp oldu ise kıymetli bebek sezeryan EE dedi seninde bebeğin kıymetli herkesin ki kıymetli iki cocugumda sezeryan oldu çalıştığım hastanedeki kadın doğumlular sezeryan aklın varsa sezeryan ol kesinlikle dedi ben şok ben iptal 😂😂