Flz teknik kataloğu inceledik. Baştanda söylediğim gibi literax almaya niyet gittik. Satıcının söyledikleri fikrimizi değiştirdi. Almadan çıktık. Ondan sonra iki modeli detaylıca karşılaştırdık. İkiside malzeme olarak aynı. Şase, kumaş ve plastik aksamları aynı malzeme. Ben ürünü kurdum. Ayak yeri gayet sağlam. Arkadaşım 3 çocuğu içinde aynı cheome puseti kullandı. Benim aklımda bambaşka markalar varken tamamen tavsiye üzerine joie yöneldik. Tek puset hali literaxtan pahalı. Alırkende sorduk bizede chromeda hiç şikayet almadık. Literaxta ise özellikle sepet kısmı çok doldurulursa ikiye katlama kısmında esneme oluyor denildi. Kullanıcı hatası kaynaklı senede 3-4 dönüş oluyor dediler. Bunları duyunca almadan çıktık daha sonra Şikayet varda sorunları okuyunca birde kullanan birebir anne tavsiyesine dayanarak ben bunu seçtim. Size ila seçin alın diyemem. Sonuçta her üründe olduğu gibi memnun olanı var memnun olmayanı. Kullanıcı kaynaklı sorun olabilir. Alt sepete 4,5 kg ürün konulmalı yazıyor. Siz kalkar fazlasını koyarsınız ürünün şasesi bu ağırlığı taşımaz sorun yaratır. Benim ihtiyaçlarıma bu ürün cevap verdi. 3 farklı ebebek mağazasına literax 4 ve chrome kıyaslasanız neyi tavsiye edersiniz diye sorduk. Bize chrome dediler. Almışsınız hayırlısı olsun.