Birminikcivciv Benim sağ tarafım hiç bi zaman solda bişey hissetmedim böyle ağrı tarzı bişey var inşallah normaldir 🥰🌹 sizler peki ?
funnymummy Birminikcivciv hissetme olarak değil de benim de o zaman sağ tarafımda yumru gibi oluyordu sanki
meri01 Birminikcivciv ben daha hissetmiyorum 14+4 deyiz ama doktorom soldan bakıyor hafif sol tarafımda şişkinlik var kız gibi dedi size ne söyledi cinsiyetini 😊
Limonzeytin Birminikcivciv Benimde bebeğim en baştan beri sağ rahım duvarına tutunmştu hep ordaydı kızım olacak nasıpse normal bunlar endşe etme 17den snra ufaktan hafiften pıt pıt hissedersn sağda. Benımki 22 oldu sağ sol orta heryerde geziyo şmdi 😁😁😁😁
Aydabu36 Birminikcivciv benim ikinci gebeligim 15+4 temiz ve kalp atisi gibi hissediyorum doktorum erkek bebek dedi 🥰
meri01 Birminikcivciv oluyor ama çok heveslenmek istemedim psikolojik olarak hissediyorumdur diye düşünmüştüm 😊
Birminikcivciv Aydabu36 Maşallah bende atmalar hissediyorum sadece sağımda. Bende işte kan değerim 2 ye düşmüş onu yükseltme peşindeyim hayırlısıyla. Sağlıkla kucağımıza alalım♥️
1bebiis1annnis Aydabu36 ya su 6 7 haftalikken kalp atisi hizina gore cinsiyet diyolad senin ki jac ti bebeginin kalp atis hızı
Nese86 Birminikcivciv Bendede böyle sagdada soldaki tık tık ben burdayım diyor bana.Arada sertleşme de oluyor.
meri01 tugbadipi evet oluyor ağrılarım ama olması normalmiş diye okumuştum sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum o ağrıları yaşadıkça ve mide bulantılarım devam ediyor sizin de var mı bulantınız
Hamileanne01 Birminikcivciv 17 olduk bugün genelde sol tarafımda hissediyorum hafif seyirle elleyincede orda hissediyorum
Aydabu36 1bebiis1annnis o yalan aslinda yanlis degilsem 150-160 kusura ustundeydi ilk oglumda oyle idi
tugbadipi meri01 evet bulantılarım hala devam ediyor. Öğürüyorum eskisi kadar kusmuyorum. İştahım hiç yok birde 😪
meri01 tugbadipi benim de aynı şekilde devam ediyor bulantı ilacı içiyorum geceleri içmemek için direndim ama içince günüm daha iyi geçiyor cinsiyet hakkında bir şey söylediler mi size
Gulsumdamla Birminikcivciv 14 +5 hala bir şey hissetmedim saatlerce bekliyorum elim karnimda ve hangi tarafta bilmiyorum🤣🤣 bu arada doktor ben erkeğe benzettm demişti 13.haftada bir sonraki kontrolde de erkek dese alışveriş yapcam valla✨🤩