Arvenveannesi s_sila çok iyiydi 😅 ah bu eşler cidden bu süreçte şamar oğlanı yapıyorz onları 🙈 allahım yavrunuzu bağışlasın inşallah 🤲🏻🌸🙏
Arvenveannesi s_sila üzüldüm canım kaybın için. Zor ben de yaşadım. Ama çok şükür ki yeniden toparlanmak için sebebimiz oluyorlar🙏🌸inşallah tez zamanda sağlıkla gelsin bebişler 🌸💕🙏
ezgikrslyn02 Arvenveannesi benim göğüslerim aşırı şişti hani normalde ufacikken daha hamile olduğumu bilmeden önce iki katından fazla şişti ağrısından uyuyamadim
Arvenveannesi ezgikrslyn02 ya kesinlikle.. yaşadıklarımdan sonra belirtilerin 4 hafta içinde çıkıyor olmasına🙏 Çok daha erken yaşayabiliyoruz 💕🙏
Guler123_ Gece hiç kalkmayan ben gece wcye çok sık kalkmaya başladım o zaman acaba hamile miyim dedim adetimi bekledim gecikti test yaptım hamileymişim 🤗🤗🤗❤️
Arvenveannesi Mizgin09 ya süpersiniz 😅 salça ve şalgam ikilisi ☺️ Allahım lütfen bana ve isteyen herkese nasip et böyle enteresan isteyişler 😂🌸🙏
Fidan_14 Arvenveannesi Ben 5haftalık hamileyim ve nasıl oldugunu bilmedim adet olucam sandım ağrı kesici içdim Ve yarınkı gun test yapdım pozitiv oldu Belirtilerimise bel ağrısı adet sancısı Bide çok uyumak
Arvenveannesi Fidan_14 ayy benim de canım ne güzel sana sürpriz olmuş. Darısı bana olsun inşallah🙏 Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım. Benim burnumda fena tıkalı baş ağrım hat safha . Normalde ağrımaz benim başım kolay kolay . Nasip bakalım🌸💕
Sermec27 berilveannesi ya böyle kirpikler kıvrık oluyo kirpikler çoğalıyor üst üste kirpik cıkıyo kaşıntı olmuyo
Ersibneh Arvenveannesi akşam 9 da uyuyup bir sonraki gün akşam 5 te uyanıyordum çok uyuyamayınca anlamıştım
Arvenveannesi Ersibneh evet evet sabah erken uyanıyordun ben de ama akşam uykularıma dayanamıyordum ☺️💕🙏
zeylifestyles İlk gebeliğim olmadı ne yazikki ama ilk belirti olarak sabaha kadar mide ağrısı ve gaz yapmıştım. Normalde hiç gaz yapan biri değilim ama sabaha kadar kendimi tutamamistim😂😂😂
Arvenveannesi zeylifestyles ay dimi o da var ben de öyle gazlı bişi olmuştum 😅 hatta şimdilerdede öyle🙈
Arvenveannesi aslhankrhan94 iki gün önce ben de hissettim göğsümün altında derin derin nefes almaya çalıştım. İnşallah sebebim güzel olur benim de . Çok teşekkür ederim ☺️🌸🙏
minigiminannesi03 Arvenveannesi hamile kaldığım gün itibaren tatlıya düşüyorum aşırı derece ve elim.ayagim balon gibi çok şişer wc isteğim çok fazla oluyor tabi hepside dusukle sonuçlandı malesef
Arvenveannesi minigiminannesi03 yaaaa çok geçmiş olsun canım. Üzüldüm kayıplarına. Tabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inşallah 🤲🏻🙏🌸💕