Arvenveannesi Sermec27 çok teşekkür ediyorum canım 🙏 allahım evlatlarını sana bağışlasın inşallah🤲🏻 Dualarınız çok kıymetli🌸 şimdilerde bir umut kendimizde acaba dedirticek şeyler arıyoruz☺️ Burda birbirimize destek oluyoruz çok şükür🙏 Bu sabah kirpiklerime bile baktım karışmış mı diye 🥹🐥
Sermec27 Arvenveannesi tek evladım var canım ilk bebeğimi ve oğlumu kaybettim.. Rabbım bu oğluma uzun ömürler versin inşallah 🤲 en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın inşallah canım benim
Arvenveannesi Smyye1B ay evet kendimde arar oldum ben de ☺️ Zorla ekşiticem midemi 🥹 allahım yarunu sana bağışlasın inşallah canım ☺️💕🤲🏻
Tomrishatun Arvenveannesi adetime 1 gun vardi test aldırdım eşime cift cizgi cikti daha yeni evliyim 1 aylik😂😂😂
Smyye1B Tomrishatun Yorumunu Görünce benimde benzer şekildeydi adet günü eşime test aldırıp yapmıştım 19günlük evliydim 😅
Arvenveannesi neval270071 yaaaa ben de canım ben dee😂 sırtım belim bacaklarım heryerim ağrımıştı. Hatta ben de öyle düşündüm ya covit oldum ya domuz gribi dedim 🙈 sanırım döllenme aşamasında yaşıyoruz biz bunları🙏 Bilimsel olmasada tecrübeyle sabit oluyo bazı şeyler 🌸☺️ Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım🤲🏻🙏
Arvenveannesi TBeyza kesinlikle ben de başıma geldiğinde öğrenmiştim. Aynı bekirtileri ben de yaşadım canım yaşıyorum. Allahım sana bağışlasın yarularını inşallah ☺️🌸🤲🏻🙏
TBeyza Arvenveannesi amin canım rabbim hepimizin evladını korusun sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin
neval270071 Arvenveannesi amin canım darısı tekrarı nasip olsun sana da gerçekten tam olmadı dediğimiz an oluveriyor mucizeler bizi bulsun 🌸🤲🏻
Arvenveannesi Sermec27 Sermec27 çok üzüldüm canım kayıpların için. Ama rabbim bizlere bir sebep veriyor yeniden tutunup denemek için. Allahım yanındaki meleğine uzun uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸🙏
Arvenveannesi nurcan_26g öyle gerçekten yatağımla aramda duygusal bi bağ oluşmuştu bile her zamankinden farklı olarak 😍 en sevdiğim dizilerin ortasında dönüp popomu uyuya kalırdım ben de 😍 allahım sizlere bağışlasın inşallah evladınızı☺️🤲🏻
minigimherseyim Yumurtlamadan bir hafta sonra eşim şakasına gögsüme bastırdı bi anda meme ucum cok fena acıdı sızladı normalde adet olcagımda sadece memelerim hassalasır agrır bu sefer ucuda acıyınca ordan anladım 😂🥰
Arvenveannesi minigimherseyim aslında o testlerin hepsi bahane diymi.. bence hepimizin içine doğuyor vücudumuzu iyi tanıyoruz😍
Sermec27 Arvenveannesi amin canım inşallah vardır rabbimin bir bildiği Rabbım daha beterinden saklasın bizleri 🤲
Songul_55 Bende adetim gecikince anladım birde herşeye hemen ağlıyordum.cizgi filim izlerken bile ağlamıştım.ve kesin ben hamileyim dedim sonra test alıp birde gece sahurda yaptım testi pozitif çıktı.suan 6 haftalık hamileyim 🤰🤰🥰🥰
Arvenveannesi Songul_55 ayyy maşallah 🧿🙏☺️ O testler aslında garantiliyor sadece biz kendi vücudumuzu çok daha iyi tanıyoruz 💕😍 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🏻🙏