Arvenveannesi Yamur12345 ay maşallah ya allahım sağlıkla kucapınıza almayı nasip etsin🤲🏻🌸🙏 arkadaşlarım var onlarda ağır griple öğrendi pozitivi🌸
Arvenveannesi Hulyaakts oy kıyamam aynen valla erkenden kendilerini belli etmeleri bile ayrı bi sevimlilik 😍 amin canım benim inşallah 🤲🏻🙏🌸💕
Arvenveannesi Ubuntu ayyy canım hayırlı olsun hamilelğin inşallah 🙏🌸 elle nasıl denedin tatlım hemen bizlerde bakalım 🥰 🤲🏻🌸🙏
Arvenveannesi Prenses11 allahım yarabbimmm sevsinler ☺️ Bence en güzel belirti rüyan olmuş canım benim 🤲🏻🙏💕🌸
Arvenveannesi Sude345 vücudumuz en güzel sinyalleri beriyor aslında bize canım 🙏🌸 ben de istiisnasız her ikisinde de yerleşme kanaması yaşadım ama böyle kahvemsi bi leke gibiydi kanamadan ziyade. Devamı da gelmemişti cidden🙏🌸
Arvenveannesi Ecrin_Su47 yaaaa çok teşekkür ederim bu düzel dualarınız için ammmimnnmnnnm canım inşallah 🤲🏻🙏🌸💕 evet aslında tam gebelik belirtileri adet gecikmeniz bile ama nasip işte aşlahım sizede bana da isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏🤲🏻🌸💕
Arvenveannesi Ismimikabuletmiyo ay vallahi ben de şok oldum şuan duyunca💕🥰 allahım sağlıkla kucağınıza aşmayı nasip etsin bu kez inşallah🤲🏻🙏🌸💕
Arvenveannesi bsra-25 ben de kasıklarımda hissetmeye başladım canım bugün inşallah vardır💕🤲🏻 Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah meleğinizi🌸🙏🤲🏻
Arvenveannesi De25 aaaaa demekki böyle de olabiliyor ben duymamıştım cidden. Demekki öncesinde dölleniyor 🤔
Meva42 Meva42 doğruluktan payım da ,hani yanlış bir hareket olur bişey olur varsa bebek o açıdan sonuçta varsa daha çok küçüktür herhangi bişeyden etkilenebilir diye düşünüyorum