Sermec27 Mervissssss hissedilmez canım o hissettiğin kendi nabız hareketlerin ayrıva ilk bebek hareketleri saniyelik olur ve 1 kez olur ben ilk oğlumu 18 de ikinci oğlumu 16 haftada hissetmiştim 🥰
Drkmls Mervissssss ilk gebeliğimde 20. Haftada hissettim şimdi 15 haftalık ama hala hissetmedim ama bu platformda 7-8 haftalıkken hisseden var 😂
Caglaasya Sermec27 ilk kızımda 20 haftada hissettim bunda 2. Gebelik 13 hafta olduk bakalım hareketler ne zaman başlar merakla bekliyorum
Sermec27 Caglaasya bence ikinci gebelikte olsa en az hissetmek için 2 3 haftan var diye düşünüyorum canım hayırlısı sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰
benimmdunyamm Mervissssss evet bana herkes o gaz erken falan dedi ama ben hayır gaz değil dedim ve gazda değildi zamanla daha da iyi anladım
Selma-gkt Mervissssss Gayet bebekle alakalı. Gaz diyenlere inanma. Çünkü bir çok kadın aynı şeyi söylüyor. Bende de oldu bu. Bebeğin konumu ile alakalı rahime yakın olduğu zaman hissediyorsun sanırım bunu öyle okumuştum. Geçen hafta bende de oldu bu ara tek tük oluyor 🥰
Limonzeytin Mervissssss en erken 17de falan hissedilir oda aşırı hafif pıt pıt yapar kaçar günde bikaç kez ayrt edemez herkes tabi. Bebeklern kemk gelişimi biraz büyümeli hissetmej için
Edabykl Mervissssss benim ilk gebeliğim 17.haftamdayim dun ilk defa hissettim pit pit icerde hareket ediyor 😂🙈
Aselasaf Mervissssss bence hissediyorsunuz ablam da 10haftalikken hissetmişti Kişiye ve bebeğe göre değişir ben 3ayligim hala hissedemedim