Gnlgnl Ben gece 2 de acilen alınmıştım. Aslında 7.30da tansiyon ölçümü yapmaya başladım basım dönünce en düşük 13/9 idi. Yükseldi baya sonra makine ölçmedi ikisi de. Önce kadın doğum acile gittim. Orda doktor ölçtü 14/10. Bebeğe baktı ultrasonla iyi dedi. Nst gir seni Zeynep Kamil perinatolojiye sevk edeyim acilen dedi. Nst temiz çıkınca kendi özel hastanedeki kadın doğum doktoruna gittik. Oda hemen yatırıp tansiyon ölçümü ve ultrason yaptı. Gebeliği sonlandırmamiz lazım yoksa tansiyon düşmez dedi. Nst ye bağlayıp odaya aldılar hemen sonda taktı bı hemşire biri damar yolu açtı biri kan aldı. Soncular 1 saate cikti. Tabi fotoğrafci ayarlamistik oda gece gece geldi apar topar. Ameliyathane kapısında Spinal demi dediler fotoğraf çekimi olduğu için. Dedim farketmez 😅 Hemşireler ne kadar sakinsin vs diyor. Neyse girdik beni masaya aldılar. Oturdum belden iğne yapıldı hemen yatırıp örtüleri attılar. Parmak uçlarından yukarı uyusmaya başlamıştım hemen zaten. Neşterin kaydığını hissettim. Sonrasında 2 dk sürdü ya da sürmedi bişey çekildi ve çıktı içimden o anda oğlum ağladı zaten. Anestezici bulantı olursa şöyle diyor ha bire bir taraftan. Neyse bebeği götürdüler. Kapatırken bulantı başladı. Kusuyordum neredeyse. Sakjnelstirici verdi. Çıktım odaya bebek yok tabi yoğun bakıma alındı solunum sıkıntısı olduğundan. Titrmee başladı bende istemsiz. Anestezidenmiş. 3 serum takıldı büyük boy. Bitince ayak ve ellerim şişti. Yürümeye kaldirdiklarinda bayaa canım yandı ama yürüdükçe alışıyorsun geçiyor ağrı. Sonrasında yoğun bakıma girdim. Ameliyat sonrası 3 saate gaz çıkardım, öğlene büyük tuvaletimi yaptım. Kayısılı meyve suyu ve su içmiştim bol bol. Normalde 48 saat tutuyorlardı hastanede beni 30 saat gibi sürede taburcu etti doktor çünkü ertesi gün amelîyat olmamış gibi geziyordum. Evde de 3 gün otur kalk biraz ağrıdı. 1 haftaya sağıma soluma yatmaya başladım.