zeynonunannesiiii Gece biz uyurken anne karnındaki bebekte uyur sanıyordum ben 😅dün akşam uyumuşum eşim elini karnıma koymuş bebek üst üste hareketler etmiş uyku arasında bu bebek niye uyumuyor dediğini duydum demek ki biz uyurken bebekler sürekli hareket halindeymis
Leylasiva21 zeynonunannesiiii evet çünkü biz hareket etmiyoruz yerleri daha rahat oluyor 🥰 benim kızım hiç durmuyor 🤣 36 haftalık olduk
Asil28 zeynonunannesiiii 37+6 yız gece gündüz çok şükür uyumuyoruz doğuncaya öyle olacak gibi oğluşum 🤣🤣🤣
Sevgikara zeynonunannesiiii evet uyandırdığı bile oluyor bazen o kadar sert vuruyor ki🤭 sevgili oğluşum diyorum bazen eli kolu çıkacak karnımdan🤭😂
[silindi] zeynonunannesiiii oyy benimde kız ilk aşkım ❤️ detaylı ultrasonda doktorumuz bu çok fena dedi 🤣
Asil28 zeynonunannesiiii 33. Haftada sancılarım başladı erken doğum riskim vardı ama oğluşum gelmedi şimdi de bayağı rahat içerde keyfide yerinde 🧿🤣 bayramdan sonra bekliyor doktorum normalde 15 günümüz kaldı. Çarşamba günü 38+3 te çatı muayenem var belki o gün gelir rahatsız olursa 🤣
zeynonunannesiiii Sevgikara dün akşam ilk kez artik eli miydi bacağımiydi bilmiyorum dışarı çıkacak gibi oldu 😅😂korkmadım değil
zeynonunannesiiii Asil28 o sancılar nasıl bir his mesela benimde bazı rahatsız olduğun durumlar var acaba diyorum erken mi gelicek bebek
Kbra__1996 Bi yerde okumuştum biz ayakda iken suyum hep sallanıyor imiş bebekte uyku halinde oluyormuş biz uyuyunca hareketsiz oldugumuz için bebek uyanıyor o yüzden uykuda daha hareketliler 🤭
Asil28 zeynonunannesiiii aynı anda kasıklarımda adet sancısı ve ince belimden sol dizime kadar sızı girdi. Doktoruma mesaj attım hemen gel dedi. Doğumhanede nst ye bağladılar sancı çıkmıştı. Sonra takibe aldı doktorum 36+4 e kadar sancım çıkıyordu 37+4 te sıfır sancı çıktı 🤣