ikizekiz Eslemim34 güvendiğiniz bir yerden aldıysanız ve iyi pistiyse ara sıra yemenizde sakınca yok diye biliyorum. Ama yine de doktora danışmak önemli tabi.
Selencnbz Eslemim34 pişirirswn çok zararı yok. Fakat benim midem bir yanıyor anlatamamZ ama onu göze alarak 1 ay önce 1 kangal yedim 😍
12_ze Eslemim34 canim hakiki dana sucuk olduğu sürece yenir. Ben yiyorum şahsen eşim halden alıyor güvenilir bir yer aldığı yer.
Biroglanannesiii Eslemim34 Valla canım istedimi Burger kinginden pizzasına kadar yiyorum bazı zamanlar ketçap mayonezi yiyesim geliyor yiyorum şükür bişey de olmadı bu kadar kasma canım
goktugunannesii Eslemim34 benimde çok canım istiyordu. Marketteki hazır ısıl işlem görmüş sucuklardan değilde iyi bir kasaptan aldım ve yedim. Hemde bir süre boyunca baya yedim şimdi canım istemiyor 😀 kasap sucuğu almanı tavsiye ederim.
yozgey Salam sosis sucuk yapımında kullanılan nitrit, nitrat tuzları nedeniyle ve tabiki çiğ tüketilmemesi gerektiği için hamilelikte tavsiye edilmiyor. Pişirseniz bile kimyasallar yönünden güvenmediğiniz yerden bu tarz ürünleri almayın, yeneyin de.
Nskyhn Eslemim34 yeme neden biliyor musun ben yedim ve midemi yaktı sonra çok tiksindim😫😫 şimdi doğurduktan sonra yiyebilir miyim bilmiyorum adını duyunca bile hoş oluyorum 😫
benimmdunyamm Eslemim34 ben yemiyorum aman görümcem neler neler yiyor o da hamile 🙄yengeç bile yemişti