Smymn HeyecanliYolculugumuz 31 haftada 10 kilo almisim doktor dikkat edilmesi t diyip duruyor .ama iştahım açıktı bulanti kusma olmadi onun vermis olduğu yeme arzusu vardi 😊
Humyraaaa 38 hafta 13 kilo çok mu normal mi bilmiyorum. 🤦♀️ 58 ile hamile kalmıştım şu an 71 geliyorum
HeyecanliYolculugumuz Humyraaaa bence normal zaten doğumunuz da yaklaşmış Allah hayırlısıyla kurtarsın :)
Sarahh Humyraaaa en fazla 12 klo alınması lazım diye biliyorum, yediklerinize dikkat edin bence sonlarda en fazla kiloyu alıyor insan
Cananyildiz Benjaminannesi bende 100 kilo falan oldun sandım 😂 bende 65le kaldım 16. Haftamdaym 63 kg bakalm kac kilo alacam 🤗 olsun sağlıklı doğsunlarda veririz kiloyu
Aybukeninannesi01 HeyecanliYolculugumuz sanırım en çok ben almışımdır 52 ile hamile kaldım şuan 26+2 günlüğüz kilomda 63 😭
HeyecanliYolculugumuz Aybukeninannesi01 bulantı kusmanız olmadı sanırım başlarda çok bulantısı olan fazla kilo alamıyor heralde
Humyraaaa Sarahh çok ediyorum ama bulantı hiç yaşamadım bulantı yaşayanlar az alıyor galiba. son 2 haftada 2 kilo aldım üstelik çok garip bi şekilde
Aybukeninannesi01 HeyecanliYolculugumuz oldu bulantım kusmam ama ilaç kullandıktan sonra kusmam kesildi 😕çokta yemiyorum ama işte 🤦🏻♀️
HeyecanliYolculugumuz Sarahh bende ilk zamanlar bulantı fazlaydı o yüzden ilk aylarda 4 kiloya yakın verdim şimdi ilk kilomun üzerine 2 kilo aldım. Ama zaten kilom fazla olduğu için doğuma kadar ne kadar az alırsam o kadar iyi 🥲
Sarahh Humyraaaa evet bulantı olubca insan kilo veriyor almaktansa , ama siz yinede yediklerinizi kontrol edin kilo aldıracak şeylerden uzak durun