Topinyas Merhabalar 22.haftamdayım. Doktorumu değiştirmek istiyorum. Yeliz Akçelik’e gidenlerden yorumlarını yazabilecek anneler varsa çok memnun olurum🌸😇
Tasbebek Topinyas dün gittim bende ilk kez 1saat görüştük bebişe bakarken böbreklerini bile gösterdi çok tatlı bi hanımdı tüm sorularımıza cevap verdi kendi her şeyi anlattı iyi ki bulmuşum dedim 🥰
Topinyas Tasbebek yaaa harikaaa 😍banada cok iyi bir doktor oldugunh sölemişlerdi oyuzden tercihimi ona yaptım, suan sizden bunu duyunca dahada içim rahatladı .dogumumumuda kısmetse onunla yapacagım cunku.siz hangi hastanede dogum yapacaksınız
Tasbebek Topinyas ya henüz net değil doktora da sordum o gün medipol dışında hangisine isterseniz gelirim ama medipol önermiyorum dedi evime yakın MedicalPark var zaten ilk doktorumda oradaydı ama ısınamadım bir türlü muhtemelen MedicalPark seçeriz ama doktora ebe ve hemşire soracağım önerdiği başla hastane olursa bakacağız
Topinyas Tasbebek bende medicalpark pendıkte yapmıstım ekıbın ılgısinden memnun kalmıstım hastane daha yenı acılmıstı.2.yıde orda planlıyorum
Topinyas Tasbebek benımde evıme yakın oldgu ıcın orayı tercıh ettım bu taraflarda cok alternatıf yok cunku
Tasbebek Topinyas erkek dedi o gün Yeliz hanım ama biz inanmadık 😂 çarşamba bi daha gidicem ters duruyordu bi de emin olalım madem inanmıyorsunuz dedi 😂sizin nedir
Topinyas Tasbebek ılk dogumumda hastaneye ayrı dışardan getrdıgım doktora ayrı odemıstım ben.Sadece yelız hanıma ne kadar oduyoruz gıdınce ogrenıcem bende.sız dogum ücretını konustunuzmu
Topinyas ssuullaa ben Şeyma araza gıdıyordum ama bu hafta ayrılıyor hastaneden o yuzden ozel muayenehaneye gıdıcem ,dogumada o doktoru cagırcam medıcal parka sen kıme gıdıyorsun cnm
ssuullaa Topinyas Yeşim hanıma gidiyorum ama arkadaşım Neslihan hanıma gidiyordu sanırım çok memnundu