duyguaktay Bu gün tüp bebek transferimin 9 cu günümdeyim çubuk test yaptım sabah hala negatif 7 ci gününde kan verdim dayanamayıp 2 gün önce sonuç 2.30 çıktı acaba daha önce yaşayan varmı bu değer 12 vi güne kadar değişir mi
moom222 duyguaktay cnmm bekle istersen 12 inci günü 2.30 çıkmış yükselede bilir dusede bilir gününden önce yapıp stres girme
miracle87 duyguaktay hayırlısı olsun inşallah sonucunuz pozitif olur o kadar heyecanlı bekleme zamanı ki bırakın saati dk geçmiyor bilirim ben tam 12.gun kan verdim sonra 2gun sonra tekrar verdim hatta çıkmaz falan diye idrarda bile bakmadım korkudan idrar testini sonucu öğrendikten 10gun sonra yaptım 😂
Tomrishatun duyguaktay bilemeyiz tabi ama bende meraktan kasat test yapıp negatif görmüştüm 12 gun kanada negatifti🙄
basakerdvn duyguaktay bende tüp bebek yaptım transferden sonra beklemesi çok zor biliyorum ama yanlış yapmışsınız. Şimdi negatifi görüp psikolojinizi bozacaksınız. Belki herşey yolunda giderken sırf bu yuzden olmaya da bilir bence hiç düşünmeden gününü bekleyin