Annekuzusu_Ayaz Eylul2019 hastanesi yok ki canım özel kliniği var yozgat merkezde orda yapıyor saat kulesinin üst tarafında
Rkye66 Eylul2019 ben mart ayında Araştırmada özel muayene ile ayrıntılı ultrasona gitmiştim. Daha sonra orda randevu almak isteyenlere ayrıntılı ultrason çok uzun sürüyor hocalar derslerden dolayı yetiştiremiyor diye yapmama kararı alındı demişlerdi.
Celilee Ben 5 yıl önce normal doğum yaptım çok güzel di hastane şimdi temmuzda tekrar yapıcam İstanbul’da oturuyorum ama doğum için Yozgat’a gelicem
Eylul2019 Celilee yozgat sehir hastanesinde dogum yapilmiyormus bu senenin basindan beri.siz yinede bir arastirip gelin
Annekuzusu_Ayaz Celilee benimde eltim yaptı 2 sene önce iyiydi şu an nasıl doğum konusunda pek bilmiyorum
Rkye66 Annekuzusu_Ayaz doktor hakkında çok bilgim yok ama zaten doğum sürecinde ebeler daha ön plandaydi dedi kardeşim. Çok motive ediciydiler, sakindiler demişti.
Eylul2019 Rkye66 bozok dan randevu almk istyrm bnde verirlerse tabi.sehir hastanesnde hem detayli hemde dogm yokmus diyorlr.zatn sirada bulamdm
Eylul2019 Rkye66 bozok dan randevu almk istyrm bnde verirlerse tabi.sehir hastanesnde hem detayli hemde dogm yokmus diyorlr.zatn sirada bulamdm
Eylul2019 Annekuzusu_Ayaz gecen gun 39 haftalk biri gitti benm yasadgm yerden.burda kaydin yok diye yani kontrole gelmedin hic diye ankaraya sevk etmislr
Annekuzusu_Ayaz Eylul2019 yok bence alakası yok ya ben iki haftadır oraya gidiyorum yeni başladım hiç demedilerki bana öyle bişi
bahar-1903 Eylul2019 Normal doğum olmuyor mu? Veya doktor başka yere sevk falan mı veriyor doğum için