Emossk Deletedmom73711 kosla vanish tül yoksa leke çıkarıcı kullan ön yıkamalı yıka fairy ilk aşamada temizler ama sonra bakmissin perde delinmiş gitmiş
Deletedmom73711 Herkese çok teşekkür ederim, tek tek dönemedim hakkınızı helal edin. Biraz halsizim.🥰
35lavanta Çiçeğimm deterjan önerisi olarak kesinlikle vanish kosla.. Doğal çözümler dersen perdeyi koy üstüne bolcana karbonat dök deterjan gözüne hem deterjan hem beyaz sirke koy oda mis gibi yapıyor hem zararda vermez merak etme
Nil2736 Deletedmom73711 yeni perde almak için trendyolu kullanabilirsin 😂😂😂 Şaka bi yana benim perdelerim renkli ondan beyazlatma derdim yok ama annem çamaşr makinesinin perdeyi attığın kazana bulaşık tableti atardı ☺
Tubacngl Deletedmom73711 Bende çok öncesinde bulaşık makinası tabletiyle yıkıyodum iyiydi beyazlatıyodu ama en son attığımda perdeyi yırttı bunu başkasından da duymuştum dikkatli ol perdene yazık olmasın
Tubacngl Rendelenmiş beyaz sabun yada Arap sabunu koyuyorum perdeyle beraber temiz yıkıyo Zamanın varsa 1 gün öncesinde rendelenmiş beyaz sabun da bekletebilirsin
35lavanta Biroglanannesiii Bende ❤️ Neden şu caaanom klorak başka yerlerde yok onuda hiiiç anlamam napsak ticaretemi soyunsak😂
elif1718 Deletedmom73711 ben beyaz sabun soda karbonat herşeyi denedim beyazlatmadı ama sonra vanish kosla tül aldım perdeler bembeyaz oldu
Askiletotomsu Deletedmom73711 bimden bint marka olan bulaşık deterjanı ( yeşil tablet, mavi asla değil )