Mnk16 Ay kuzular günde üç tane gofret falan , dondurma sabah akşam olsa yerim zaten yani çikolata tatlı ne varsa canım çok istiyor benim gibi olan var mı ya frenleyemiyorum
Minikmucizem0 Mnk16 bende 29. Haftama giriyorum sadece tatlı şeyler yemek istiyorum cinsiyetiniz erkek sizin nedir acaba cinsiyet😊
Zeyzen Mnk16 benimde canım çekiyor ama yediğimde de ışık hızında kilo alıyorum o yüzden en azından geç saatte yememeye çalışıyorum bi de aklımdan çıkarmaya çalışıyorum🙈
31Hiba Evet bende 24 haftadayım canim çok tatlı şeyler istiyor aynanda korkuyorum şeker testinden yaklaştı için inşAllah alakalı bir şey yoktur
Mnk16 Zeyzen Sabah gözümü açtığım gibi yiyorum gece de tuvalete falan kalkarsam bir iki tatlı atmadan ağzıma uyuyamıyorum hani böyle sürekli adet olacakken canım tatlı ister ya o durum var
Zeyzen Mnk16 Aboooo Allah yardımcın olsun valla.Dikkat et bence şekerin yükselmesin bende yiyorum günde iki üç çikolata tatlı ama yürüş de yapıyorum az da olsa faydası olur belki😃
_akalin3 Mnk16 22 haftalık hamileyim 17. Haftdn sonra öyle oldum ama bır haftada 2 kg alınca kendimi frenledim bu vucut dogumdn sonrada lazım ban deformsyona ugratamam cok 🤭 zaten oglumun gelişimi cok şükür iyi onun gelişimimiyi olacak şekildenyesem yeterliii
Berf123 Tek ben değilmişim normaldede cok yiyordum hamileliğimdede devam ediyorum kendimi tutamıyorum şeker testinde ne cıkar zararı varmı onu bile bilmiyorum ama devam yemeye 😂