Nurcan3131 Kizlar 11 haftalık gebeyim 1 hafta once hafif kanamam oldu doktora gittim progestan ve iğne basladı , 5 gündür yoktu sabah kalktigimda tekrar hafiften vardı basina boyle bisey gelen varmı bi yazabilirmisiniz
Sehrbnon12 Nurcan3131 bende progestan fitil kullanıyorum 7 haftaya girdim cok sukur hala kanamam falan yok benim bildiğim kanamayı ve düşük riskini önlüyor siz bi doktora falan mı gitseydiniz
Nurcan3131 Sehrbnon12 kendi doktoruma yazdim bakalim insallah kotu bisey yoktur korkuyo insan rabbim saglikla almayi nasip etsin kucagimiza cumlemizi insallah
Deniz34_ Bende iki hafta önce igneye başlamıstım lekelemmem oldugu için persembe kontrolde kanama alanı yok olmustu ama dun yurudum yıne lekelenmem oldu süreklide yatamıyorki insan 10+0 ım. Başından beri progestan kullanıyorum 🫤
Nurcan3131 Deniz34_ heh bendede aynisi oldu dün 5 dakka bile sürmedi yurüdüm eve geldim sabahina bu sabah azcık bisey geldi normalmi acaba bilemedimki doktora yazdim devlete gidemiyorum yasadiklarimdan dolayi
Deniz34_ Nurcan3131 bugun devam ederse yazıcam bende insan korkuyor acaba bişey mi oldu diye rabbim korusun inşaAllah hiç bişey olmaz 🤲🏻
Nurcan3131 Deniz34_ aynen aynen korkuyo insan yatip istirahat etmekten baska care yok sanirim rabbim güzel günler nasip etsin canım inşallah 🤲🌸
Kader423 Haftada Kanama sonrası ben de uzun süre kullandım iki gün kesilip sonra tekrarladığı zamanlar oldu. Eğer bebeğiniz ve siz sağlıklıysanız gördüğünüz lekelere çok kafa takmayın gebelikte kanama evet korkutucu ama doktorum her 3 kadından birinin başına bunun gelebileceğini söylemişti içinizi ferah tutun eğer ki kanama gerçekten çok fazla ise hemen acile ya da kendi doktoruna görünün
Nurcan3131 Kader423 cok fazla degil gelen kanamalar ve cok sukurde ikimizde saglikliyiz sadece ufak tatli kasiginin boyutu kadar geldi doktorum yat istirahat et dedi yarin gel dedi zorlu bi sürec olacak demekki ama sonu insallah aydinlik olur 🌸🤲 cok tesekkurler desteginiz icin hepinizden allah razi olsun