Hatice1n23 Fetal DNA testi yaptım sonucu yanlıs cıkan varmı benim temiz cıktı ama yine kafama takıldı
gamzesahinn Hatice1n23 ben de yaptırdım sonuc beklıyorum bakalım ıkı yere sormustum yanlıs cıkan var mı dıye olmadı demıslerdı sız hangı fırmaya yaptırdınıx
[silindi] Hatice1n23 canım bende yaptırdım genetik test diyorsun galiba benimde temiz geldi sen detaylı ultrason yaptırdın mi
CansuDRY Hatice1n23 Yaptırıp sonuçlanana kadar zaten stresle beklemişsinizdir. Şimdi de temiz çıkan sonucu mu kafaya takıyorsunuz? Sevinmeniz gerekir bu duruma. Lütfen artık küçücük ihtimaller üzerinden stres yaşamaya devam etmeyin. Mis gibi temiz çıkmış işte. Hamileliğinizin tadını çıkarın artık.
benimmdunyamm Hatice1n23 çıkmaz genelde zaten Amniyosentez ve fetal dna kesin sonuç derler sonucun temiz çıkmış şükür et böyle şeylere kafanı takma
Minikandhismom %1 ilk yanılma payı var ancak arkadaşların da dediği gibi bunu da takarsak çocuk olduğunda da acaba başına bişey mi gelecek korkusuna dönüşür Bunun sonu yok Elinden geleni yaptın testin de iyi çıktı gerisi için tevekkül etmek gerek
Nazlimom Hatice1n23 bende aralık ayında yaptirmiştim temiz çıkmıştı sonuç bebeğimde sağlıklı doğdu🥰 hamileliğim zehir olmuştu doğuma gidene kadar sonuç temiz çıksada içimde bi burukluk kötü his vardı ama sağlıkla doğdu cok sükür 🥰sizde içiniizi ferah tutun sağlıkla gelsin ♥️