Seymaben Kizlar malum bayram yaklasiyor kizim bayramda tam 1 aylik oluyor 😅şu kurdeleli falan boneler oluyor ya bebisler icin onlardan nerden bulabilirim normal magazalardan bahsediyorum onlinedan bahsetmiyorum 🌺
Aslanbuse23 Seymaben Ay H&M gittim 2 gün önce öyle güzeelleri var ki Lcw de de var istersen orda bandana şeklinde var H&M de bone şeklinde vardı 🥰🥰
Damla1995 E-bebek civil bunlara bakabilrsin. Onun harici her magaza heryerde farkli oldugu bisi diyemiorm ortak magazalar yszdm o yuzden 🙈 insallah benmde kizim olucak iki oglumdan sonra bende kiz cicileri alabilicem 🙏🥰💜
Seymaben Damla1995 ayy hic sorma cikdiriyorum bebisime kiyafet almak icin birazcik buyuse elbise alcam diye soyleniyorum hergun😅🌺 teşekkür ederim saglikla kavuş insallah miniğine❤️
Seymaben Aslanbuse23 banda seklinde olan kafasinda dururmu pek emin değilim cok kucuk cunku daha😅H&M e bakarim cok teşekkür ederim ❤️😘
Aslanbuse23 Seymaben benimde kızım olucak bende aldım tavsiye ediyorum ama banda olanlardan da takıyorlar görmüştüm alıp bir tanne deneme yapabilirsiniz 🥰😘