Elfozri09 Kızlar 32 haftalık hamileyim sağ göğüs altımda yani kaburga kemiklerinde aşırı derecede bı acı hissi var dönerken eğilirken bişey alırken açıkçası hiç hareket edemez oldum yaşayan barsa bu durumu nasıl geçirdi yardım edermisiniz
uzaldlal Elfozri09 ayyy benimde öyleydi o haftada 2 3 gün sürmüştü sonra kontrole gitmiştim ve bebeğin ayaklarının orda olduğunu göstermişti doktor nefes alamıyordum resmen 30. Haftada olmuştu benim
Zeyyyn Elfozri09 bebeğiniz hangi pozisyonda bilmiyorum ama benim kafası yukarıda iken baskı yaptığı için öyle çok çektim 2 3 hafta sürdü hatta sanki ara ara böyle kaburgamn arasına elini sokmuş gbi hissederdim sokamaz ama birşey batardı kanala yerleşmeye başlayınca ağrı geçti sonra
Elfozri09 uzaldlal Gerçekten çok zor durumdayım şuan yatamiyorum da dün çok hareketliydi dediğiniz gibi nefes alamiyordum mideme baskı yapiyordu ona bağlıyorum bende bı krem falan kullandinizmi
Elfozri09 Zeyyyn Bugün acile gittim ama kanalda değil şuan girince rahatlatım harelde sizin gibi inşallah sağlıkla gelsinlerde
uzaldlal Elfozri09 yok hayır maalesef kendi kendinin yer değiştimesini bekledim yapılacak bi şey yok ne yazık ki bebeğin keyfime kalmış bi durum