selamvedua 7 haftalık gebeyim, şiddetli mide bulantısı yaşıyorum, iki gündür de kusma başladı. Doktorun verdiği ilacı kullanmam da bir sakınca var mı ? Bazen iyi oluyorum yine de o günlerde kullanmalı mıyım bu konuda deneyimli olan yardımcı olabilir mi ?
aly-a123 selamvedua Dokturun folik asit verdiyse bir sorun yoktur kullanman daha iyi çünkü bu həm senin hemde bebeğinin sağlığı için kusmaların ve bide bulatıların da normal bazı kadınlarda 4 aylık olunca bu sıkıntıda geçiyor inşallah seninki de 4 aylık olunca biter 😊🌸
Merve6334 selamvedua inş geçer 31 haftalığım hala kusuyorum hala bulantım var ;((( ilaç kullanmadım kuzenim kullandı bebeğin kalp atışı oluşmadı tabi bu kesin bir sonuç değil Rabbim korusun
Stuna selamvedua prilam mı verdi doktorunuz? Doktor verdiyse sakınca yoktur tabi ki onlar hepimizden daha iyi biliyor okudukları için🤭 burda herkes içiyor o ilacı bende içiyorum. Doğuma girerken bile içen vardı okudum burda.
Benferus selamvedua taze anneyim gebeliğim çok şiddetli mide bulantısıyla geçti hep acillik oldum prilam+zofer kullandım çok şükür herşey yolunda 🙏🏻 Prilam en masum A sınıfı bir ilaç
selamvedua aly-a123 folik asit alıyorum bide ekstra prilam verdi Dr ondan çekiniyorum nerdeyse günde 4 adet alacak duruma geliyorum 🤭 hayırla geçer hepimiz için İnşaAllah
selamvedua Merve6334 çok zor gerçekten bana 4. aydan sonra geçer diyorlar gözümde büyüdükçe büyüyor nasıl yaşanır böyle diyorum sonra daha ağırlarını görünce şükrediyorum Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🤲🏻
selamvedua Stuna Evet prilam verdi Doktor bu süreçte emziren annelerin kullanmasında sakınca olan ilacı içmeye çekindim doğrusu, kullanan ve doğum, doğum sonrası bir sorun yaşayan var mıdır diye danışmak istedim çünkü kullanmazsam hayatımı idame ettiremiyorum 😔
elaesrbrk selamvedua bende ilk başlarda çekindim kullanmadım ama en son acillik oldum kusma ve bulantı dan kâbus gibiydi. Doktor zararlı olsa neden vereyim dedi ve durumum kötü olduğu için kullanmaya başladım büyük ölçüde rahatlattı beni 23. Haftamdayim halâ kullanıyorum bulantılarım ve kusmalarim geçmedi malesef ki
Stuna selamvedua bende hem emziriyorum hem hamileyim doktorum verdi çok zorlanınca içiyorum valla yoksa zor geçiyor
selamvedua Benferus İçim rahatladı çok teşekkür ediyorum, Rabbim bebeğinizi size bağışlasın İnşaAllah 🤲🏻