Senakoksall 18+3 haftalık hamileyim. Dr rutin kontrolde rahimde kasılma gördü. Kendimi yormuş olabileceğimi, bir şey kaldırmışsam olabileceğini dinlenirsem geçeceğini söyledi. Daha önce yaşayan var mı? Ne kadarda geçiyor?
BMelek Senakoksall yorulduysaniz olabilir 17 de basladi 30 da gecti benim ama surekli oluyordu kasilmayi hissetmiyor musunuz
Kubos01 Senakoksall geçmiş olsun canım 13 haftadan beri var bende taş düşürürken oldu geçti sonra 25 haftada tekrar ultrasyonda gördü progestan kullanıyorum 28 haftalık olduk cuma günü devam ediyor dedi haftaya tekrar çağırdı stres ve yorgunluk dikkat et dedi
Senakoksall BMelek aa bir kaç günde geçen bir şey değil yani🥺 yok bir şey hissetmiyorum ultrasonda rahimde gördü dr da😔
A-y-s-e-g-u-l BMelek benimde 17 de başladı hastanede bile yattım 21 olmak üzereyiz hala var inşallah geçer 🤲🏼
Senakoksall A-y-s-e-g-u-l peki neden olabilecegine dair bir şey söyledi mi dr unuz? Ben arkaşın çocuğunu kaldırmıştım 10kilo falandı ondan olabilir mi acaba?
Senakoksall Sadriye35 benim dışardan hissettiğim bir şey yok aslında. Sadece ara sıra boşluk taraflarında üşütünce sancı olur ya öyle oluyodu. Ama 1-2 gün falan oldu. Bi şikayetim yoktu. Ultrasonda baktığı zaman rahim kısmı şişik gözüküyordu☹️
A-y-s-e-g-u-l Senakoksall benimki stres kaynaklı olmuştu ama sonrasında ayakta durunca olmaya başladı geçer inşallah hemen 🤲🏼
Kubos01 Senakoksall ben hissetmedim canım ultrasyonda gördü doktor ama kendinde farklılık hissedersen muhakkak git