Deletedmom_6 evet kusma olabiliyor😂hani şöyle diyim günde 5 kez değiştirseniz 10-15 takim yeterli😂 5 i krurken diğerleri giyilebilir 3. Gebeliğim kıyafet küçülmesinden o kadar çektim ki şuan 10 tane 5 li takımlardan aldım 3 tane tulum aldım 3 tanede diğer bebeklerimden kalan tulumlar vardı ondan aldım 2 tanede yıldız takim diye geçiyor burda ama normal incecik pijama takımı aldım yazın doğumum. Bu şekilde daha fazla üst yok doğduğunda duruma göre alacağım çoğu kıyafetim ziyan oldu çünkü birde kurutma olayını düşünebilirsiniz yazın sıcaklarda evet 1 günde hatta 1 2 saat içinde kurur kıyafet ama yeriniz müsait değilse falan biraz daha fazla takım alabilirsiniz çünkü mesela kaynannam dışarıya çamaşır asar 5 saatte kurur benim balkon tamamen açık değil 2 günde anca kuruyor 😂ama kurutma kullanıyorum ben o yüzden çok kıyafet almadım kıyafet dışında 6 muslin aldım kundak için 2 tanede bi önceki bebeğinden kalan vardı diğer battaniyelerdende çok var bende o yüzden pek bişey almadım yani peş peşe doğum yapınca masrafsız oldu sanki😂