edis22 Merhaba kizlar. 27+5′deyim. Bu aralar 2 veya 3 kere bebegimin hareketlerini bi tuhaf hissettim. Gobegim Sanki titriyormus gibi oluyor. Acaba bebegimmi titriyor yoksa neden olabilir bilgisi olan veya aynisini yasayan varmi?
moom222 edis22 hıçkırık diye biliyorum cnm o titremeyi ama bilemedim üstte kalsın bilen yazar inşallah
Eminecak edis22 yer degistiriyor doğum pozisyonunu alıyor olabilir canım. Benimde o haftalarda oyle oluyordu kontrole gittigimde başı aşağıya dönmüş herhalde ondan öyle hissettim. Artık ayaklari karnimizin üstünde ortasinda olduğu için daha farklı hissediyoruz.
Kubidik edis22 .ben bu durumu araştırmistim. Aklımda şöyle kalmis: bebek kordonunu çekince titreme oluyormus. Eli çarpıyor ya da tutuyorsa kordonunu anne o titremeyi hissedermis. Kötü bir durum değil yani
Neva09 Yine burda bi bayan yazmıştı bebiş idrarını yaparken karında titreme oluyomuş diye o haftalarda birkaç kez bende öyle hissetmiştim bi sorun olmadı 37+4 olduk artık..
edis22 Neva09 aaaa yani oyle titrerken idrarmi yapiyor? Dr’unuza sordunuzmu? Benim randevum daha 5′inde
edis22 Eminecak ben hareketlerini bazen gogus kafesimin altinda hissediyorum. O ayaklarimi acaba yani yoksa ellerimi?
Eminecak Hıçkırık bildiğim ve hissettiğim kadariyla bi noktaya ozellikle kafasi aşağıda oldugu için aşağıda hissediyorum belli araliklarla, iki üç saniyede bir pıt pıt atmasi oluyor
edis22 Eminecak yok canim pit pitin hizlisi bu titriyor gibi. Ama heo degil sadece 2 3 kere oyle hissettim buda beni endiselendirdi
edis22 Kubidik aaa allah allah. Bende bazen boyle gobek deligime dokunuyor gibi oluyor ozaman kordon bagini cekiyor saniyordum. Tsk ederim bilgilendirmeniz icin🙏🏻😊
dml33 edis22 bndede olmuştu o haftalarda doktora sormak aklıma gelmemisti normaldir diye değişik bisi ama 😄
edis22 dml33 aynen. Kiyamiyorum boyle sanki titriyor melegim. Yada benmi oyle hissediyorum baska biseymi bilemedimki. Arkadas kordonuyla oynarken oyle oluyor dedi de yinede bilemiyorum ki bi arkadasla cisini yaparken oyle hissedersin dedi🤷🏻♀️ saglikli olsunda ne yapiyorsa yapsin melegim🥺
dml33 edis22 çiş yaparken titredigini bnde duymustm ama bilmiyorm napiosn artk 32 haftalik oldm artk hissetmiyorm ole bisi😀