Nuroye AysenurDogruol masallah peki rahimde hic aciklik yoksa da verirlermi suni sanci birde bebek kanalda degil se veriyorlarmi bizimki pozisyon almis ama kanala gormedi sanirim 38 +6 hala sancim yok
AysenurDogruol Nuroye benimki de en son tam kanalda değildi kızımda tam değildi mesala şuan oğlum gelmezse kendiliğinden 41 haftada suni verecek doktorum kızım gelmeseydi de öyle yapacaktı 41e kadar bekliyorlar normal doğuma uygunsa suni verip açılmayı bekliyorlar
ysmbyklp Nazlii__ uygulamaya göre son 19 gün ama sezeryan olacağı için son 2 günüm kaldı😍 çok heyecanlıyım Allah herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah🤲🏻♥️
Nazlii__ ysmbyklp amin inşallah ❤️ Sezeryanın en güzel yanı doğum yapacağın günü bilmek normal doğumda ne zaman geleceği belli değiş çok stresli 😁
Busrarin25 Nazlii__ 38+0 nişanım yok ağrım yok 4 gün sonra nolcak bilmiyorum doktorum ayakları rahmimde dedi ters bebek eğer dönmez normal doğum olmucak sezeryan dedi
HilalAhmet35 AysenurDogruol Ayy bende bugün gidicem nst kontroller için duam hemen doğurmak tabiki öncelik sağlıkla doğması ama bedenen ruhen çok yorgunummm her an doğsun diye bekliyorum 🤦🏻♀️😅
AysenurDogruol HilalAhmet35 bende kızımda öyleydim her gün niye doğmuyor diyordum doğdu keşke biraz daha karnım da kalsaydı dedim kolik bir bebekti 😂 😂 😂 😂 şaka bir yana sağlıkla gelsin inşallah patron bebek ne zaman nasıl geleceğine o karar veriyor
HilalAhmet35 AysenurDogruol Eveet eşim işten geldiği her gün kapıyı açıp bugünde doğurmadım diyorum 😅 herkese telefonlarınız yanınızda olsun sancım var diyorum ama sonrasında geçti demekten bunaldııım 😅😅