CgdmAltnds Krkrm-02 pozitif bir doğum hikayesi ise beni de etiketle de unutup kaçırmayayim okumayı. Ayrıca tebrikler sağlıklı ömrünuz olsun evladinla
Ozgebrk Nazlii__ 😂😂 kesinlikle yerinde sizde 10 gün olduğu halde belirti yoksa ben oturup bekleyeyim daha 😂
balbebekannesi0 Son 20. Şimdilik hiçbir belirtim yok. Heyecanla bekliyorum.🙈 Sizler kolay doğum için neler yapıyorsunuz?
12mommy Nazlii__ son 10 bende bekliyorum valla cuma günü doktorum alabiliriz gelmezsse dedi normal doğumla 😅insallah alirlar
Minigin_annesi0 Nazlii__ benimde son 10 gün 😆 bebek bugün çok hareketli hareket ettikçe vajinam acıyo bıçak saplanır gibi oluyo inşallah sancım başlarda bugün yarın doğururum 🤭🤣
Asil28 Nazlii__ son 15’te bizden 👋 oğluşumun keyfini bekliyoruz artık ne zaman gelirse ☺️☺️33 haftada sancım çıktı takibe aldı doktorum, 37+6 yız şu an. 37+4 te sıfır sancı 🤣
burcaktufenk 40+3 benimde uygulama kendini sıfırladı ben doğuramadım 😂 Dr. Perşembe gününe kadar bekleriz en fazla suniyi verecekler kendiliğinden gelmezse o zamana kadar 😅
Minigin_annesi0 Aylin_16 evet akşamdan beri baya arttı post açtım hatta şimdi beş on dkkaya bir geliyo