EyLina Kızlar özel hastaneye gidipte %100 cinsiyeti belli olup doktoru yanılan oldu mu hiç. Özel hastanelerin cihazları güzel oluyor çünkü. Cinsiyet değişikliği yaşayan var mı? 15+3üz😻💌🤰
izobellaaa-_- EyLina bende 15+3 dü galiba gittiğim 99 erkek dedi korkuyorum yA değişmesini istemiyorum alıştım çünkü 😭 özel benimki iyicene baktı
Edabykl EyLina benimde bakti pipi mi kordonmu diye basta emin olamadi sonra bu pipi dedi erkek dedi ama ben yinede 21.hafta detayli ultrasonu bekliyorum 🙈😂
moom222 EyLina arkdasim ikizlere hamile 13 14 haftalariydi galiba yalan olmasın iki doktorda biri kiz biri erkek dedi kendi doktoru bu iki doktordan biri ve geçen 20 haftalikken ikisininde erkek olduğunu kesin olarak öğrendi 😅
hunilimom EyLina devlette 15 de öğrendim ilk kızımı bilerek 17 de öğrendim,bence doktordsn kayankli benim doktorum her gittiğim de baya detaylı bakıyor
Mervyss EyLina canımm bize de doktorum net kız dedi 12.haftada şimdi 17.haftamda teyit eder muhtemelen ama dediğin gibi cihazlar çok iyiyse doktorun da tecrübeliyse emindir 😍🥰