Tugceelanaz Kızlar birden ishal oldum kusura bakmayın böyle açık açık söylüyorum Midem bulanıyor bi tuhaf oldum Doğum belirtisi mi?
balkopugu2701 Tugceelanaz ara ara ishal bende de oldu 37deuim şu an mide yanmalarım bulantılarım da çok oldu geçen hafta ama henüz doğurmadım :)
Aseltos9 Tugceelanaz bu ara salgın var canım geçen hafta ben ve kızımda olduk doktor aşırı derecede salgın olduğunu söyledi bana ilaç vs vermedi zaten ama takip et kendini istersen sende bi doktora görün
Beyzanrr Tugceelanaz canım bebek bağırsaklara baskı yapıyomuş bende 37 haftalığım pirinç lapası ve haşlanmış yağsız tuzsuz patatesle atlattım çok şükür
balkopugu2701 Tugceelanaz doğumun yaklaşma belirtilerinde ishal de yazıyor ama bilmiyorum canım artık yediğimizden mi vitaminlerden mi :)
Melikegencl Doğum öncesi bağırsaklar kendini temizliyormuş gayet normal canım uzun sürmeyecek eminol bağırsaklar bile doğuma hazırlıyor kendini vücut ne mucizevi birşeyyy
Tugceelanaz Melikegencl İlk kızım sunı sancıyla doğdu , bu sefer herşy farklı her birşeye acaba mı diyorum Sağlıkla gelsin yeterki