heleninannesi06 Hiçbir bilgim olmadığı için yine tecrübeli annelere danışmak istedim sanırım sezaryendrn önce bazı tetkikler yapılıyormuş kan vs neye bakıyorlar bir de sezaryen günü mu bakiliyor öncesinde mi neler yaşayacağım biraz merak ediyorum da 11 gün kaldı 🙈😃
Tubatuba25 heleninannesi06 bana muane oldum gün verdi o gün kan verdim sonuçlarına doğuma girmeden baktı doktor sonra doğuma gittim her doktor bir olmuyor canım
Denizyildizi1 heleninannesi06 Kan istiyorlar hatırladıgım kadarıyla birde ekg 2.5 sene oldu doğum yapalı paslanmışım🤣🤣
heleninannesi06 Tubatuba25 benimde Çarşamba son muayenem var sonra doğum gününü bekleyeceğiz de acaba gittiğimde ister mi diye merak ettim sezaryen sabah 7.30 8 filan dedi
Tubatuba25 heleninannesi06 Genelde sabaha veriyor randevuyu zaten belki o gün kani ver öyle git diyecek
Melikegencl Cuma günü doğumum var sağlık ocağında tiroit tam kan sayım kan grubu açlık kan şekeri gibi tahlilleri istedi çarşamba günü de kovit testi vermemi istedi cumada sezeryan olucam