Bebisimannesi Kızlar şuan oglusumla 24 haftalığız, her yemek sonrası karnım taş kesiliyor, huzursuzluk şişlik oluyor yürüyorum ama hiç faydası olmuyor sizin de oluyor mu oluyorsa neler yapıyorsunuz?
csmaknc Bebisimannesi Benim bi tek akşam yemeğinden sonra oluyor midem taş gibi yemek yemekte de kendimi durduramıyorum
Mine44 Bebisimannesi Ay bnde öyleyim hatta aynı haftadayz . Yemekten sonra aşırı şişkinlik oluyo çok rahatsız oluyorum bilmiyorum napcagmi oyalanyorm kendime.. ama benm aşırı belim ağrıyor sizinde oyle mi
Zeyzey_12 Bebisimannesi gebeliğimin ilk haftasından beri çekiyorum 30.haftadayım ilk başlarda çoook kustum midem hiç yemek kabul etmedi davul gibi şiş geziyodum 1 lokma yemekte bile şimdi artık kendimi tanıyorum bende gazla beraber yanmada yapıyor.. Asla yemekle beraber su içecek içmiyorum asitli içecekleri hayatımdan çıkardım -çok şişersem yarım su bardağı sade soda içiyorum aç karna çok su içmiyorum az az sık sık yiyorum taze meyve yiyorum midem yanmaya başladığında 2 yudum süt veya elma veya havuç yiyorum yemeklerden sonra uzanmıyorum evin içinde de olsa sürekli yürüyorum Bunlar geçirmesede rahatlattı tavsiyelerim bunlar 😍😊
csmaknc Mine44 şeker yüklemesi olacak bu hafta bende az yiyeyim çok abartmayım desem ben dursam ponçiğim durmuyor çok çabuk acıkıyorum içimi kemiriyor 😂
Bekleyenler Bebisimannesi benim olmuştu öyle. Ek kilo almamıştım o yüzden. Yiyemiyordum. Dr a söyleyin mutlaka
gorky Yemeğe çok hızlı yiyorum ve aynısı başıma geliyor 😁çok açılmadan yemek yemeliyim diyorum her seferinde ve yine olmuyor 😂