Okyanus1 Gzeemmm ben bu konuda tartıştığımızda sende onun oğlusun ne bekliyorum diyorum ama hata ediyorum farkındayım kendimi kontrol edemiyorum
Gzeemmm @Okyanus1 bence yanlış tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye bir söz var eşinizi karşınıza kalın ve arkadaşınızla dertleşir gibi durumu ona anlatın karşınızda ki insan ister eşiniz ister evladınız hatta anneniz kim olursa olsun sert bir tavır sergiler seniz sizinde göreceğiniz tepki sert ve tabiri caizse hesaba alinmamak olur dış faktörler yüzünden ilişkinizi yıpratmayın🙏
Gzeemmm @Okyanus1 hayatınızı iyice zorlaştırmayın birilerine gitmek görmek zorunda değilsin işte iyi niyetli ve onların karşısında terbiyenizi bozmadiginiz için sizi hafif görüyor lar aslında öyle değil kimsenin kolay kolay yapamadığı en güzel naif davranış ı sergiliyor sunuz . Tavrinizi koyun canınız ı sıkan insanlar ararsa açma eşinizi ararsa duymamazlıktan gel bir süre sonra onların dikkatini çeker bu tavır bu sefer de onlar sizden ilgi bekler.
Ela6161 Okyanus1 siz neden kaynananizin evinde is yapmak zorundasiniz ki? Alistirmayin hic derim. Madem begenmiyor yaptiginiz işi sizde yapmayin ne güzel allah razi olsun öyle insanlardan ne güzel arayip sormuyor
Berenibeklerken Okyanus1 kız ne güzel işte daha ne istiyon konuşmuyomuş işine de karışmaz. Kocan la git otur gel. İşini falan yapma ama hizmetçi misin onun kendi işini kendi yapsın. Laf atarsa konuş atmazsa muhatap olma. Keşke benimki de öyle olsa. Benim ki oğlundan çok benimle konuşur tepemden inmez vır vır vır. Değişelim kaynanaları😂
Okyanus1 Berenibeklerken canım benimki beni aramaz oğluyla konuşur kızlarıyla konuşur gidincede bana sürekli laf sokar
Mooncrown9596 Okyanus1 cildirtir bunlar insani.insan hicmi soylemez ya Allah beni kimseye muhtac etmesin diye omrumun son gunlerini ssg salim gecireyim kendi isimi kendim goreyim diye yaa bu nedir vallaha ben kaynana olursam kimseye muhtac etmemem kendimi Hasta bile olsam o yatakda olsem bile aramam cunki istemem kimse benim icin zahmet etsin..Allah guc kuvvet vetrsn kendime yeteyim
Mooncrown9596 @Okyanus1 keske ama benmde kaynanam boyle olsaydi aramasin,sormasin ilgilenmesin,karismasin isterdm..cunki ister istemez oglunu da gelinide sevince herseye karisirlar iyi niyyet dusuncesiyle.ama ben sevmem kimse bizim isimize karismasin
Aysunnnn_ Okyanus1 Lafım kötü olanlara zaten muhtaç olsunlar derken bizim kiymetimizi bilsinler çünkü ben kaynanama hiçbir kötülük yapmadım yinede pisliğin ta kendisi yani anlasınlar isterim
Gudu Okyanus1 Çok haklısın ben olsam bende görüşmezdim. Eşini ikna etmeye çalış sonuçta sende insansın.
Okyanus1 Mine44 aynen öyle ama yinede onlar yüzünden eşimizle aramızı bozmamaya çalışalım canım sonuçta eşimiz yanımızda durursa bizden rahatı olmaz