Merhaba kızlar, bu zamana kadar buradaki forumları okuyup vaktimi tamamlamayı bekliyordum. Artık sıra bana da geldi çattı çok şükür. 36. Haftamda sancılarım geldi birgün evde temizlik yapıp biraz kendimi yormuştum o gece doktorum erken doğum sancıları olabilir deyip bir gece hastanede yatırdı beni sancılarımı kesmek için ilaç tedavisi uyguladı sonrasında düzeldim. 23 nisan için ameliyat günümü vermişti doktorum ancak ben artık dayanamadığımı ve bebeğin alınmasını istediğimi söyledim 38. Haftamda 18 nisanda ameliyat gününü kararlaştırdık. 38. Hafta ama bebeğim gelişim olarak 2 hafta önde gidiyordu o yüzden içim rahattı. Ameliyatım da sabah 7 buçukta hastanede olduk yatış işlemleri yapıldı ve 8 de ameliyata alındım. Epidural sezeryan olucaktım fakat çok tedirgindim tüm duygularım birbirine karışmıştı. Çok gergin ve duygusaldım ameliyathaneye girerken kimsenin yüzüne bakmadan el salladım ve girdim. İçeride beni karşılayan asistan ameliyat masasına oturttu sonra anestezi doktoru geldi belimden