ZeyAlp Kızlar merhaba ben 36+3 haftadayim pazartesi kontrolüm var. Geçen hafta nst de iki tane sancı vardı şimdi ara ara kasılmalar oluyor hemen alırlar mı bekletirler mı bilgisi olan var mı 😥
Duy_gu ZeyAlp 38 den önce alınmıyor diye biliuorm canm suyun veya açılman yoksa bekletirler bebeğin sağlığı iyiyse
NurTekeli ZeyAlp 38 bıtısınde alacak doktor bnı suan 34+3 oyle dedı once bısey cıkmassa tabı 38 gecmez yanı
Sinemmmmm58 ZeyAlp 38 de aliyorlar diye biliyorum canim ben genelde 36 37 de gun veriyorlar 38. Hafta icin
ZeyAlp Duy_gu açılmam da yok suyum da gelmedi inşallah gelmez de hemen. Bebek hareketleri de normal sadece ara ara karnım setlesip kasiliyor
Duy_gu ZeyAlp 37+3 üm brndede oluyor kasılmalar benide riskim var kendimde bende büyük ihtimal sezeryan olcam 39 dan önce almayız dedi devlet hastanesi
Meryemcee Benim de haftaya alıcak 38.haftada ilki sezaryan Dı bu da sezaryan olucagı için 1 ay öncesinden gün verdi 🌺
Olcay_1352 ZeyAlp evet ama daha önce 2kayp yşadm kan sulandırıcı kullnyrm bide kan phtlsmasi var belki onları göz önünde de bulundrdu riske atmak istemyrm dedi