pusatmom35 Nurcannnnnn benimde ara sıra sancı harici hiç yok canım 😢 bir de karnım aşağıya düştü midem rahatladı biraz yanması geçti
eso14 Nurcannnnnn Ahh Ahh bende öyleyim şu an 😂 tek belirti alttan alttan keskin sancı giriyor bide yan kemiklerim çekiliyor gibi can yakacak hissiyat oluyor. İnşallah hayırlısıyla 40 olmadan doğum yaparım 😂
Dilarakr Nurcannnnnn bi post gördüm bugun Bi bayan temizlik yapmış aksam sancılanmış 7 cm falan da acıması olmuş sanırım deneyebilirsiniz 😄😄 hislerim kuvvetlidir carsamba ya kadar dogurursun uz bence 😄😄 sağlıkla kucagınıza alın inşallah🤗
busimm_26 Nurcannnnnn 40 haftalığım karnım düştü ama minik iğne batmaları oluyor bazen aşağıdan onun dışında sancı kramp ve açılma hiçbşşey yok dua edersiniz benim gibi olanlar İçin hayırlısı ile doğum yapalım sancılarımız gelsin
Nurcannnnnn pusatmom35 canım senın karnın dusmus en azından InsAllah yakında gelır benım karnım hala yukarda hıc bır belırtı yok 😅😅
pusatmom35 Nurcannnnnn valla hiç karnı düşmeyen de bir anda doğuruyor inşallah sende bir an önce doğurursun . Geceden sancıyla çıktım şimdi yine hic biseyim yok yatıyorum 😂
Nurcannnnnn Dilarakr Allahım neler diyorsun Agzın bal yesın 🤣🤣 yapmadıgım bısey yok ama nokta belırtı yok agrı bıle 🤣
busimm_26 Dilarakr ya bugün bütün evi süpürdüm heryeri sildim sadece aşırı yoruldum ama şuan bir durum yok
eso14 Nurcannnnnn hahahahahahha bacım valla bende bugün post okudum bi annemiz baya temizlik yapmış akşamına doğum yapmış. Tabi bende bi gaza geldim yaptım bişeyler ama galiba bende de olmadı 😂
Nurcannnnnn busimm_26 hep bırlıkte bırbırımıze dua edelım 🤲🏻🤲🏻 İnsAllah hayırlısıyla kucagına en kısa zamanda alırsın canım 🤲🏻🤲🏻