Aylinslmc Merhaba 🙋🏻🌸 arkadaşlar, Ben 26+4 günlük hamileyim, dün geceden beri hafifte olsa bir ağrı var göbek deliğimin iç kısmında ve çevresinde hiç böyle bir şey yaşayan var mı ?
1PrensAnnesi Aylinslmc ooww hemde nasıl ağrıodu 23-24 haftayı öyle geçirdim diyeblrm meğer rahim baskısı artmış doktorum öyle demşti bebekte oralara bastrınca gerliomuş çatlak kremini o bölgeye çok sür cnm eğer önlem almazsan ordan çatlarmışsın
Icot Aylinslmc Merhaba ben de 30 haftalıkken fln o acısı hissettim özellikle lavaboda iken. Aynen bebeğin büyümesi ve baskısından kaynaklı imiş. Hatta orada hafif kırmızılık gördüm dedim kesin çatlar , çatlak kremini özellikle o bölgeye sürdüm bugün 32 haftamız bitti 😊
Aylinslmc 1PrensAnnesi çok teşekkür ederim 😊🙋🏻 Dün geceden beri gerildim düşünmekten artık bugün doktoruma gıtmeyı düşünüyordum çok şükür şiddetli bir ağrı yokta 😊endişe ediyor insan.
1PrensAnnesi Aylinslmc tabiki korkuyo insan. ben koşa koşa doktora gitmiştim 2 gün sonra bi daha gttm artk açkladı tek tek rahatladım da durdum ☺ arttığı azaldığı zamanlar oluyo snra brden geçiverio geçmş olsn💕
Aylinslmc Icot hiç çatlama aklıma gelmemişti 🙈😊internete baktım başka sitelerde de hamileliğin başlarında yaşamış ınsanlar bu acıyı emin olamadım. Ama çok süren bir şey değil di mi ? Eğer daha sürerse doktora gıtmeyı düşünüyordum.
Srknsmg Benimde oyleydı cok acıodu ayrıca sanki tam göebek deliğinden çatlayacak gibiydim doktor kafası orda geriyo seni dedi. Cok krem sür.. benim hafifledi ağrı şuan..