Hgemr Merhaba arkadaşlar,birkaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum. Bugün tansiyonumu ölçtüm 9/6 çıktı. Doktoruma mesaj attım cevap bekliyorum. Cevap gelene kadar sizlere de sormak istedim,ne yapmam gerekiyor?
Denotemo Hgemr yani ben 31 haftalık hamileyim en başından beri tansiyonum 8-6 , 9-5 falan doktorum normal dedi hamilelikte düşük olması iyiymiş ama beni rahatsız etmiyor tabi sizi ediyorsa bi tuzlu ayran için iyi gelir👍🏻
Gezginmuallime Hgemr 9/6 o kadar da düşük değil canım benim 6/3 bile oluyor arada ama doktorlar düşük tansiyonu baz almıyor yüksek olmasın diyorlar .sade soda düzenliyormuş
bukna Bende bugün öyle bayılacak gibi hissettim ölçtüm 10-6 idi ayran içtim susamlı çubuk yedim yemekte de tuzlu yedim biraz daha iyiyim
SevgiIbrahim Benimde dusuk ama cok tuzlu yedigimden diye dusunmeye basladim.. heb 9veya8 e 5 ayran fayda etmiyoo bende neyapcagimi sastim. Olcuncede dusuk olmasina ragmen anormal karsilamiyolar yukardaki arkadasin belirttigi gibi. Bi demir b12 fln vitamin verirler oda fayda ediyomu.. ? Hayir tabikide 😇
Hgemr SevgiIbrahim ben tuzlu yemiyorum ondan da olabilir,birkaç gündür halsizlik,baş dönmesi var. Değerlerimde de düşüş var. Demir,b12 kullanıyorum ama faydası olmuyor dediğiniz gibi.
yasfat Benimki 8-4 oluyodu bas donmesi 've bas agrisi oluyordu gecti iki gundur yine bas agrisi basladi yukselmesinden daha iyi
Hgemr dyg1606 doktorum bol sıvı al ve istirahat et yazdı,ilk defa düşüyor benim ve hemen hissettim. Ayran içtim 10 \6 olmuş tekrar ölçtüm.
Slnmlh Benimkide hep öyle kızlar. Bence yüksek olmasından iyidir. Ben yükselmemesine seviniyprum. Bende kilo da olunca geçen sağlım ocağında ebe bana sabah akşam ölç ihmal etme dedi. Ve yüksek çıkarsa gel idrara ödeme bakalım dedi
gamzebzk Hgemr canım benim de cook düşüyordu 7/5 vs ama doktor yüksek tansiyondan korkariz biz tuzlu bişeyler ye yada iç demişti yapabilecek bişey yok ha bir de bol sıvı tüket demişti 11+3 haftalik hamileyim şimdi çok şükür düşmüyor artik