HilLllyyy Kızlar hastaneye gitmeli.miyim 1ay sonra ağrım olmaya başladı özellikle ayağa kalkarken cok zorlanıyorum umarım bilen vardır
Gulsurmeli HilLllyyy Sezaryen oldum bende ama yaşamadım ağır iş vs yaptınız mı neden olmuş olabilir doktora gözükün bencede
3prens1prensesmom HilLllyyy ani ve hizli kalkmalar olduysa veya usuttuyeseniz olabilir . Benim 5 yil gecmesine ragmen hala usuttugum zaman agir is yaptigim zaman yada ani kalkislarimda dikislerim agrir 😊
Ranammmm HilLllyyy Ayy o bende de vardı 30 gün oldu doğum yapalı aniden kalkınca, birde üşüttüğümü anladım o yüzden oluyormuş parol içince geçiyor sıcak tut kendini
3prens1prensesmom HilLllyyy kendinizi yorduysaniz olabilir iciniz rahat etmesi icin dr gorunmekte fayda var gecmis olsun :)
Ranammmm HilLllyyy Vardı bende de ayağa kalkıp hareket etmek zulüm gibi geliyordu 2,3 gün çektim ağrısını sıcak tut karnını dediğim gibi parol iç hatta ben doğum yaptığım zaman bile o kadar ağrı çekmedim diyordum
HilLllyyy Ranammmm ay cnaim tamm.su torbası koyayaim çorapla yatıyorum sırf usutucem.dige sen düşün inşallah bsiey yoktur da razıyım içeyim yoksa.acile gitcektim korktum
Deniz0011 HilLllyyy bende su an 1 aydir sezeryan oldum aynen bendede agri var 🙄 Bi yakinim soyledi hem usutmussun karnina birsey sar dedi ve ayagina kalin corap giy ayni zamanda ic dikislerin duzelmeye basliyor onun icin agriyor
HilLllyyy Deniz0011 çorapla yatıyorum resmen usutmedim ev yanıyor cayır cayır biraz şişlik var sende devar mi sadecesoltaratta