sema_altas55 Deletedmom727271 Allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla alırısn kucağına 😇 şukur benimde buzamana kdar güzel gidiyo ağırlaşmaya başlıyorum galiba 😅
Deletedmom727271 sema_altas55 İlk hamileliğim balayı gibiymiş onu öğrendim 😂 sağlık sorunun yoksa tadını çıkar bol bol 😅😊 amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🤲🏼
Ozge Birfasulyeannesi ben de hiç duymadım 😅 gerçi burda yeni sayılırım pek doktor bilmiyorum bir de akçaabat tarafına hiç bakmadım bostancıdayım uzak geliyor o taraf bana
Deletedmom727271 Turkolog12 Sağlıkla al kucağına inşallah canım 😊 bulantılar ilk zamanlar berbat bir durum olabiliyor evet 😕
Turkolog12 Deletedmom727271 amin hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah bebislerimizi 🥰 valla perişan etti beni birde ehliyete yazilmistim sınavda falan ne yapicam kara kara düşünüyorum 🤦😅
sema_altas55 Deletedmom727271 kesinlikle ayağıma dolaşan yok sessz sakin geçiyorum ama birdahkine sizin gibi olurum galiba 😅😅
Deletedmom727271 Turkolog12 geçer bir kaç haftaya canım genelde öyle oluyor tabi ama inşallah geçer diyelim 😊😊
Ergingul_ Deletedmom727271 insanın sürekli göresi geliyor çok güzel bir duyguymuş 🙈 Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah 🤲
Deletedmom727271 sema_altas55 Büyük ihtimalle 😂😂😂 4.5 yaşında ilk oğlum ayağıma çok dolanmıyor ama normal olarak bana ihtiyacı oluyor 😅 oyun oynayamıyorum bu aralar onunla ona üzülüyorum biraz 😕 Allahtan babası ile de vakit geçirmeyi seviyor 😊
sema_altas55 Deletedmom727271 inşallah dogumdan sonra daha güzel ilgilenirsnz şuan kendinize dikkat edin pek az zamanımz kalmış ☺️
Deletedmom727271 sema_altas55 Öyle canım sağlığımızı da düşünüyoruz elbette biz iyi olalım ki yavrularımıza da verimli olalım 😊🌼 sende çok dikkat et🌝