Vanilyasekeri34 Doktordan geldim 46 cm 2,350 gr dedi . 33+6 yız kızlar sizde durumlar nasıl? Hayalim 4 kg tombik yanaklı bir bebek doğurmaktı ama bizim oğlan biraz sıska olucak galiba 🫠hamilelikten beri kendimde tam 10 kg almışım 🙈😭
miyopmom Vanilyasekeri34 sanki kilosu cok iyi gibime geldi masAllah hatta tombis bebek olur gibime geldi 🥰doktor ne dedi size ?
Fasulyem2 Vanilyasekeri34 doğduktan 1 ay sonra tosuncuk oluyo zaten ister istemez cnm sağlıklı olsun kilo önemli değil 😁 ben 3 bucuğu geçmesin diye dua ediyom resmen ilk bebeğim 2700 gr doğdu doğumum kolay olmuştu :) İkinci hamileliğimde oğlum 35 haftada 2700 gr 😁
Deniz2961 Vanilyasekeri34 33-0 da gitmiştim 45 cnm=2100 kg di bnde toplmda 7kilo aldım.ilk kzm da 9 kilodoguma giridm.3750 dgum yaptm
Naazli Vanilyasekeri34 33+3 de 2039 du kızımın kilosu. Hep hayalim minyon bi bebek olmasıydı. Sanırım öyle olucak 🧿😻
Vanilyasekeri34 miyopmom iyi dedi ama bana az geliyo gibi anne baba olarak iri yapılı insanlarız 🤭 Ben 4 kg doğmuşum mesela 🤣😂
Nergissi Vanilyasekeri34 benimde 34. Haftada 2320 kilo. Doğumda nasıl olur bilmiyorum da normal doğum için 3500 geçmesin istiyorum 😄
Fasulyem2 mn2558 yapabilirsin canım 4 kiloyu geçmez 41-42 haftaları bulmazsa. Sen doğum egzersizleri yap yürüyüş squat falan yap mutlaka. Hareket çok önemli son haftalarda
Denizyildizi1 Vanilyasekeri34 Boyunu bilmiyorum ama 34+3 üz bebeğim yeteri kadar kilo almıyor çok üzülüyorum 1582 gram
Fasulyem2 Denizyildizi1 tansiyo problemin falan var mı cnm az kilo almasına sebep olabilir. Veya kan sulandırıcı iğne ile bebeğe giden kan akışını hızlandıryolar ilk hamileliğimde son 3 ay kullanmıştm oıhtılaşma sorunum olmamasına ragmen. Bebeğim az kilo alıyordu çünkü. Ama canını sıkma haftasını tamamlasın organ gelişimini tamamlasın da sonradan hızla toparlıyo bebekler
yagmurrorskaya Denizyildizi1 ev yapımı yoğurt hergün 2 3 bardak süt ye ic canım vitaminlerini alıyormusun?
Denizyildizi1 yagmurrorskaya Vitamin olarak sadece demir şurubu kullanıyorum yoğurdu zaten kaynanam köyden kendi ineklerinin sütüyle mayalayıp gönderiyor beslenmem çok iyi ama bilinmedik sebebten gelişim geriliği çıktı