Emine003 Honeyinci hastane çantasına bi tane de jel koyalım 🤣🤣🤣 benim de ilk doğumum da baktılar ama hep kelle baktılar canım 🤗ama şimdi başka hastanede doğum yapicam Allah nasip ederse orda nasıl olur bilmiyorum 🙈
Honeyinci Emine003 hahahaha harbiden 😂😂 ama yok ya baktm jelsiz yapiorlar rahatsiz oluyorm sürekli hissediyorm söylerm ben cekemem 🤣 cunku vajinal ultrasonda bile doktora bol bol surdurtuyordm hahahah onsuz asla 😂
kuzeymomsss burcinvrl6006 valla canım ben zaten normal doğumu hiç düşünemedim hem korktuğumdan birde rahatsızlığımdan sezeryan planladık. Ama alttan muayeneden sonra kesinlikle normal yapamam dedim inanılmaz canım tatlı çünkü
Tospikannesiiiii burcinvrl6006 çatı muayenesi 3 defa oldum en son 40 da oldum hiç açılma yoktu 40+2 de 4 cm açıklık ile yatışım yapıldı yarım saatte 8 cm oldu ve 15 dk sonrası dogurdum
burcinvrl6006 Tospikannesiiiii tebrik ediyorum sizi bilmiyorum benim çok canım yandı hala etkisinden çıkamadım kendimi kastım büyük ihtimal hala canım yanıyor
Tospikannesiiiii burcinvrl6006 kasmaktan olmuştur canım o yoksa gerçekten okadsr acı olmuyor sen korktuğun için kitlenmiş
Ayvacekirdegi burcinvrl6006 Aklınız varsa doktorunuzu değiştirin. Sanki sizin yerinizde olan benim, sanki aynı doktor. Birebir aynılarını bana söyledi ve bebeğin suyu bitmiş diye sezeryana aldılar. Çok cahildim bilinçsizdim ne anne ne abla çevremde kimsem yoktu. Şimdi sezeryandan sonra normal doğum istiyorum. Ne kadar salakmışım diyorum neden başka doktora gitmemişim diyorum. Siz de aynı pişmanlığı yaşayacaksınız. Daha diğer yorumları okumadan direk cevap yazdım size
Ayvacekirdegi İyi araştırın İnstagramdaki ebeleri takip edin bakın. Çatı darlığı, yok çatı müsait değil, bilmem ne böyle şeyler yok. Zaten doğum anında çatı dedikleri yer bebeğin geçişi için açılıyor
haklisinesracim Ben yorumlara bakmadım ama çatı muayenesinde canım acıdı diye sezaryen olmak da ne bileyim😶
burcinvrl6006 haklisinesracim canım acıdığı için değil suyumun az olduğunu daha fazla beklemeye gerek yok, açılma yok sancı yok hiç bişey yok diyor doktorum bence bayramda planı var bir an önce yapmak istiyorum dedi çünkü. Burada ve çevremde herkesten bu muayenenin bu kadar sancılı geçtiğini duymadım kendimi kasmış olabilirim ama inanın beni hiç bir şekilde rahatlatmadı suratı düştü asıldı doktorun bu tuhaf oldu adam elini tuttum çünkü o an canımın yanmasıyla o da doğum da bana yardımcı olman lazım bu şekilde müdahale ederseniz zor ilerleriz dedi 😔
Ayvacekirdegi http://blogcuanne.com/2013/02/11/bir-sezaryen-sebebi-olarak-cati-darligi/ Okumanızı tavsiye ederim
Maya26 burcinvrl6006 aynısı benim başıma geldi 2.gun once bende 39.haftamda kustugum için gece yarısı acile gittim acaba gebelik zehirlenmesi mi yaşıyorum diye hemşire parmaklarını bir soktu böbreğime kadar kadının elini tuttum ittim üstüne ağladım canim çok yandı kadın beni azarladı böyle olmaz diye evet olmaz eve gelince iç camasirima kan geldi 2 gündür de her lavaboya çıktığımda geliyor 36.haftamdada gitmiştim o zamanda acilmam var mı diye bakmislardi hiç böyle olmamıştı ne acımıştı ne de kan gelmişti bence hemsireden hemşireye göre değişiyor bazıları hiç nazik değil gerçekten insanın canını acıtıyor artık acile bile gitmek istemiyorum bu yüzden
burcinvrl6006 Maya26 aynısını yaşadım hala o bölgem acıyor doktorumun sert davrandığını düşünüyorum lap diye içime soktu ve bi an gözlerim fırladı ister istemez kastım kendimi bende
EryaCa burcinvrl6006 Siz kendiniz çok kasmışsınız çatı muayenesinde iğne batması gibi çok ağrı olmuyor hatta belki hiç olmaz da biz psikolojik olarak bekliyoruz ya hani acaba ne kadar acıyacak diye ondan bence az da olsa acı hissediliyor oysa oradan bir bebek çıkıyor bence siz doktorunuzu değiştirin daha rahat ettiğiniz veya daha güvendiğiniz bir doktor olsa ona bırakırdınız sorun yaşamazdınjz ayrıca normal doğumun can tatlılığı ile bir Alakası yok tamamen kişi ben yapamam deyip psikolojik olarak kendini öyle hazırlıyor
burcinvrl6006 EryaCa sert davrandı ya hala acım var o bölgem acıyor. O kadar kötü oldum ki sonrasında iyi misiniz vs hiç bişey demedi bile ilgilenmedi yani suratı düştü
Ayvacekirdegi burcinvrl6006 ay vallahi aynısı ya. Arefe günü beni sezeryana aldı sırf bayrama gitmek için 🙄 gitsin herkesin hakkı doktorların daha çok hakkı ama böyle yapıp hayatımıza etki ediyorlar
Maya26 burcinvrl6006 aynen canim zaten çatıya oturunca insan ister istemez geriliyor bi de bunlar böyle yapınca bizim korkmamiz gayet normal yani
Dark burcinvrl6006 doğum konusunda psikoloji de çok önemli. Ne kadar isterseniz isteyin bilinç altı belkide buna hazır değildi. Önemli olan sağlıkli bir doğum yapmak. Ve siizn için belkide sağlıklısı bu. Ki suyunuzda azmis. O yüzden sartlanmayi bırakıp olumlu düşünün. En fazla bir iki gün zorlanırsınız geçip gider. Ama bebeğiniz ve siizn için risk olmaz 🌸