Minigin_annesi0 Kızlar her anne bu sorunu yaşıyo mu? Ben çok korkuyorum yara olursa diye ya Krem falan aldım inşallah gerek kalmaz kullanmaya. Bazen nemlendiriyorum ucunu ama hergün yapmıyorum maalesef
yektanem25 Minigin_annesi0 bebeğe bağlı göğsü iyi kavraması lazım sadece ucunu emerse çatlar ve çok kötü bi durum inşallah sizdede olmaz benim olmustu ahh ne günlerdi 🥲🥴
cileklicookie Minigin_annesi0 hic krem almadim hicte yaram olmadi 22 ay emzirdim :) Umarim yine ihtiyaç duymam kremlere.
annesinin_beybisi Minigin_annesi0 herkeste olmaz ama ben sanırım çok sıkıntı cekicem bu durumdan. 20+4 üm şimdiden yarık yarık yara gibi . kantaron yağı alıp şimdiden sürmeyi düşünüyorum
makbule17 Minigin_annesi0 ilk çocuğumda göğsüm hiç yara olmadı şimdi tekrar hamileyim inşallah yine olmaz
teachersrn Minigin_annesi0 ben yaşamadım, doğru şekilde emzirmeye dikkat ettim bir de göğüs kalkanı kullandım ilk on gün boyunca. Bir şey sürmedim açıkçası, gerek kalmadı
Whitewomen Minigin_annesi0 Ilk bebeğimde yara olmuştu ve dayanamadiğim için sağıp biberon ile veriyordum bebeğim biberona alıştı 9 aydır sağım yapıyorum önemli olan bebeğin göğüsü kahve rengine kadar ağzına alması gerekiyor şimdi hamileyim Bu sefer inşallah emziricem artık usta oldum:)