3273 ParildayanYildiz Insaallah canım Insaallahh Rabbım büyük 🤲🤲 buarada ismim Suna canım, senin adına dualar edicem direkt, karşılıklı edelimki birbirimize Rabbım daha çabuk nasip etsin ınsaallah 🤲🤲
ParildayanYildiz 3273 dualarım seninle kuzum kanamam azaldı bitecek inşaAllah namazıma devam edicem ve dualarımda olacaksın
ParildayanYildiz 3273 ne demek kuzum her zaman destek olurum🥰 20 şubattı son adetim kuzum 19 martta öğrenmiştim ama nasip işte birdaha sağlıkla olacak inşaAllah inanıyorum benim senin ve tüm isteyenlerin
3273 ParildayanYildiz Allah bir değil bin kere razı olsun canım benim allahim kabul etsin niyetlerimizi ınsaallah 🤲🤲 tekrar bebiș haberleri ile gelelim buraya ınsaallah 🤲🤲
mavi0803 3273 cümlemizden Rabbim razı olsun🤲🏻 Rabbim anne olmak isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın🤲🏻
3273 ParildayanYildiz Aminn insaallah ya🤲🤲 şuan biraz kırmızı kanama başladı, kahveydi akşama kadar, vücut kendiliğinden atmaya başladı galiba
ParildayanYildiz 3273 beyaz parça gelebilir kuzum hemşire öyle demişti banada kan pıhtıları fln da gelirse imkanın varsa acile git canım sonra Allah korusun kötü olursun